Comfortabele meeting room voor een zakelijke bijeenkomst

(advertorial)

Zakelijke bijeenkomsten in een passende omgeving

comfortabele meeting room Als zakenvrouw weet je dat je veel uren besteedt aan vergaderen met medewerkers en aan meetings met klanten, leveranciers, financiële adviseurs en dergelijke. Er zijn genoeg redenen om bijeenkomsten te organiseren. Om jouw onderneming meer bekendheid te geven. Nieuwe producten promoten en potentiële klanten te ontmoeten. Zowel voor vergaderingen als voor congressen of andere bijeenkomsten heb je ruimte nodig. Liefst een volledig ingerichte ruimte voor dat doel. De hotels van Van der Valk bieden dat door het hele land aan.

Vergaderen in optimale omstandigheden

De vergaderzalen van Van der Valk zijn beschikbaar in diverse grootten en in verschillende opstellingen. De boardrooms bezitten meestal een vaste opstelling en zijn ideaal voor zakelijke bijeenkomsten tot ongeveer 15 personen. In de multifunctionele zalen is het mogelijk om te vergaderen in een door uzelf gekozen opstelling. Vanzelfsprekend beschikken alle zalen over airconditioning. Overal is er voldoende lichtinval. Alle zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur, zodat je jouw speech op een perfecte manier kunt presenteren aan medewerkers, klanten of zakenpartners. Er is bovendien overal gratis wifi beschikbaar.

Diverse vergaderarrangementen

Verras je zakenpartners met een verzorgd vergaderarrangement bij Van der Valk. Je hebt de keuze uit vergaderarrangementen die 1/3 dagdeel, 2/3 dagdeel af een volledige dag duren. Als je kiest voor een vergaderarrangement, maak je gebruik van een comfortabele vergaderzaal waarbij koffie en frisdrank onbeperkt ter beschikking staan. Bij arrangementen die meer dan 1/3 dagdeel duren, voorziet Van der Valk bovendien een lunch en eventueel een diner. Uiteraard ontvangen alle deelnemers handige blocnotes en pennen. In de vergaderzaal vind je onder meer een flip-over met papier en stiften, een projectiescherm en een beamer.

Ook congresruimten ter beschikking

Overweeg je het organiseren van een congres? Diverse hotels van Van der Valk omvatten ruime congreszalen, met plaats voor honderden deelnemers. Naast een grote plenaire zaal, vooral gebruikt bij het openen en het sluiten van een congres, beschikken vele hotels over kleinere subruimtes waarin de kleinere bijeenkomsten tijdens een congres plaatsvinden. Ook in dit geval kun je kiezen uit diverse arrangementen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om met een heerlijke maaltijd in het Live Cooking restaurant een congres succesvol af te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.