Home > Nieuws & Tips > Kantoor & benodigdheden > Casual kantoorinrichting voor het nieuwe werken

Casual kantoorinrichting voor het nieuwe werken

casual kantoorinrichtingBen jij ondernemer en wil je jouw personeel een prettige werkplek bieden? Denk dan eens aan een casual kantoorinrichting. Iedereen heeft een eigen laptop en kan op elke plek werken waar Wifi is. Officiële werkplekken zijn dus eigenlijk helemaal niet meer nodig. Wees creatief en zorg dat de mensen waar je mee samenwerkt zich prettig voelen op kantoor. En moet het perse een ‘kantoor’ zijn? Of zet je comfortabele tafels en stoelen neer rond een keuken? En open je in de zomer de deuren naar een terras voor je werknemers en je klanten?

Het nieuwe werken

Steeds meer mensen willen hun werk om hun leven heen plannen. Ga jezelf maar na. Als mensen dan tijdens werktijd op een prettige plek kunnen zitten, zal dat het werkgeluk verhogen. Een officieel kantoor is echt uit de tijd. Geen kamertjes met bordjes op de deuren, geen grote archiefkasten meer. We kunnen overal werken en het werk zit in de cloud, zodat samenwerken zelfs vanaf de andere kant van de wereld mogelijk is. Juist daarom is het belangrijk de momenten die je wel samen op kantoor werkt, zo aangenaam mogelijk te maken. Denk vrij en kies voor een casual kantoorinrichting. Waar iedereen zich thuis kan voelen.

Kies voor groen, licht en gezellig

Bij de inrichting van een nieuw kantoor zetten we allang geen grote kasten of aparte bureaus meer neer. Lange tafels waar iedereen flexibel plaats kan nemen is de norm aan het worden. We kiezen ook steeds vaker voor groen. Veel planten en bloemen, waar we ons bij thuis kunnen voelen. Liefst hebben we een ruimte met veel licht. Tegen te fel zonlicht kunnen we jaloezieën kopen. Met een casual inrichting kunnen we de sfeer van thuis creëren. En wat zou je denken van een kantoor waarbij je de tafels neerzet om een keuken met een bar? Je hebt het gevoel dat je in een gezellige kroeg zit te werken en hebt al je collega’s bij de hand. Dat is ook erg leuk als je vaak klanten over de vloer hebt. Misschien kun je zelfs openslaande deuren maken met toegang tot een terras, waar je met mooi weer kunt gaan zitten. Juist omdat het traditionele kantoor zijn functie heeft verloren, kun je creatief omgaan met de inrichting. Maak er iets bijzonders van, waar iedereen graag komt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *