Tuin bij kantoor mag ook inspirerend zijn!

tuin bij kantoorOok op kantoor mag het gezellig zijn. Niets voelt gastvrijer dan binnenkomen in een goed verzorgd pand. Dit begint al aan de buitenkant van de kantooromgeving. Ook voor medewerkers is het goed om in een mooi verzorgde buitenruimte pauze te kunnen houden. Of simpelweg een kopje koffie te drinken. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe richt je de tuin bij kantoor goed in?

Inspirerende tuin bij kantoor, betere werksfeer

Welke sfeer je wilt uitstralen met de tuin bij kantoor en bijbehorende schutting? Dat hangt er maar net vanaf welk doel je voor ogen hebt. Wil je vooral rust creëren? Kies voor groen, bijvoorbeeld door een metalen hekwerk te laten begroeien. Wil je wel rust, maar minder onderhoud? Dan kan een natuurlijke houten schutting uitkomst bieden. Ga je voor een inspirerende omgeving? Wellicht kan je dan meer kleur in de tuin bij kantoor aanbrengen. Dit kan door middel van bloemen en planten of een kleurrijk hekwerk. Het materiaal van een schutting kan veel doen voor de sfeer. Wil je bijvoorbeeld tropische sferen? Zet dan een schutting van bamboe neer. Of een schanskorf die je vult met gekleurde stenen. Dit is strak en onderhoudsvrij. En toch geeft het een natuurlijk gevoel. Wat vaststaat is dat een sfeervolle werkomgeving bijdraagt aan een goede werksfeer en een betere motivatie. Reden genoeg dus om je hier eens in te verdiepen.

Sfeer hoeft niet duur te zijn

Zoals je ziet, kan slechts een kleine toevoeging of verandering al een positief effect hebben op de sfeer van de buitenruimte bij jouw kantoor. Klanten voelen zich al snel welkom door een tuinpoort. En medewerkers zijn door een begroeide schutting, schanskorf of hekwerk eerder geneigd om in de koffiepauze even buiten te zitten. Vanzelfsprekend wil je niet teveel uitgeven aan deze extra’s voor de kantooromgeving. Voor voordelige hekwerken, schuttingen en andere sfeermakers voor buiten kan je terecht bij hekwerkonline.nl of andere voordelige aanbieders online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.