Home > Interviews > Martine Floor-Bron specialiseerde zich in webteksten

Martine Floor-Bron specialiseerde zich in webteksten

Toen ik vorig jaar augustus startte met MBee Communicatie & Advies, had ik voor ogen veel teksten te schrijven. Ik schrijf graag en veel, dus wilde ik daarmee aan de slag. Ik dacht aan brochures, flyers, mailings, brieven. Die schrijf ik inderdaad regelmatig voor mijn klanten. Met heel veel plezier trouwens. Juist de diversiteit aan bedrijven, klanten en behoeften maakt mijn werk zo leuk.

Een specialisatie: webteksten

Maar toen ik mijn eerste webtekst had geschreven, was het hek van de dam. Wat is dit leuk! De uitdaging is natuurlijk om die teksten ook goed gevonden te laten worden. Hiervoor heb ik een drietal trainingen gevolgd. De laatste heb ik een paar maanden geleden afgerond: zoekmachinebewust tekstchrijven. Met een aantal gelijkgestemden stoeien met teksten, zoekwoorden, zoektermen en natuurlijk Google. Het was intensief, maar heel leuke en interessant. En natuurlijk ben ik de opgedane kennis direct aan het toepassen. Daarbij vind ik het contact met webbouwers en ontwerpers ook heel leuk. Je merkt dat een goede samenwerking een toegevoegde waarde heeft voor de klant.

Digitale nieuwsbrieven

Een nieuwe service van MBee is het maken en verzenden van Digitale nieuwsbrieven: een gemakkelijke en relatief goedkope manier om regelmatig contact met je klanten te houden. Aanbiedingen, nieuwe dienstverlening, nieuwe producten, je kunt het je klanten op deze manier laten weten. Denk je dat je geen nieuws hebt? Ik verzeker je dat dit wel het geval is. De nieuwsbrief wordt uit jouw naam verzonden en kan desgewenst in jouw huisstijl worden opgemaakt. In een persoonlijk gesprek kunnen we de mogelijkheden bekijken.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Kijk op www.mbee.nl !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.