Gezond werken met Betty Franken

gezond werkenGezond werken en bewegen in een gezonde (werk)omgeving. Daarvoor staat Betty Franken met haar bedrijf SanErgo. ‘Iedereen weet dat het belangrijk om op gezonde en verantwoorde wijze je werkzaamheden uit te voeren. Wanneer dit niet gebeurt gaat dit ten koste van je gezondheid en je prestaties. De ARBO-wet is er natuurlijk niet voor niets.’ Betty Franken startte in 1995 met haar bedrijf SanErgo en helpt bedrijven en ondernemers gezond te werken.

Gezond werken, betere prestaties

SanErgo biedt ondersteuning bij het creëren van een ergonomisch gezonde werksituatie. Ergonomische en bewegingstechnische verbeteringen kunnen verrassend veel opleveren: efficiënter werken, meer werkplezier, een betere fysieke belastbaarheid van werknemers en een dalend ziekteverzuim.

Brede aanpak

SanErgo logo (1)[1]Uniek aan SanErgo zijn de brede adviezen vanuit een multidisciplinaire benadering. Nadat Betty jarenlang werkte als oefentherapeut Cesar in haar eigen praktijk ontstond steeds meer interesse in de ergonomie. Inmiddels heeft zij een breed scala aan opleidingen gevolgd, waaronder diverse ergonomische opleidingen en modules. Ook volgde zij een opleiding binnenhuisarchitectuur en verdiepte zij haar kennis over verlichting.

Advies voor jouw werkplek

Betty FrankenDoor de koppeling van al deze deskundigheden biedt Betty Franken met haar bedrijf SanErgo een brede visie op het (her)ontwerp van de werkomgeving. Goede ergonomie is essentieel, maar bewustwording en gedragsverandering  zeker ook. Veel klachten zijn te vermijden of verminderen door werktechniek en werkgedrag te veranderen. En dan hebben ook vormgeving, kleur en sfeer van de werkomgeving nog invloed op het welbevinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.