Winnen

‘Een openhartige en veelomvattende kijk op succesvol worden in het zakenleven – voor iedereen, van studenten tot CEO’s.’ dat zegt
Bill Gates -voorzitter Microsoft- over dit boek.
Jack Welch biedt de lezer een goed leesbaar en gedetailleerd stappenplan dat iedereen kan gebruiken om een ware winnaar te worden. Jack en Suzy Welch beschrijven op een persoonlijke en eerlijke manier waarom winnen in het bedrijfsleven essentieel is. Ze bespreken zowel interne als externe factoren die van belang zijn; van het kiezen van de geschikte leiders binnen je bedrijf tot het bepalen van je strategie ten aanzien van concurrenten. Ook het managen van je carrière komt aan bod.

Jack en Suzy Welch vormen een uniek auteursechtpaar. Jack maakte van General Electric de belangrijkste en succesvolste onderneming ter wereld en werd uitgeroepen tot ‘manager van de 20e eeuw’. Suzy werkte jarenlang als hoofdredacteur van het beste business tijdschrift ter wereld, de Harvard Business Review totdat tijdens een interview tussen hen een vonk oversloeg. In Winnen brengen zij hun unieke kennis over management en managementtrends samen.

Bestel via Haar eigen Zaak! voor 25,50 euro bij bol.com door onderstaande link te volgen.


Winnen
Jack Welch & S. Welch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.