Getting things done

Getting things done

Dit boek Getting Things Done is voor iedereen die graag dingen voor elkaar krijgt in de beperkte tijd die we hebben op een dag. David Allen is dé expert op het gebied van efficiënt en effectief werken. Hij ontwikkelde een methode waarbij je alle taken op een dag ordent en ook voorziet van een cijfer. Het cijfer geeft aan hoe belangrijk een taak is. Zo maak je makkelijk onderscheid tussen taken die vandaag of zelfs nu onmiddellijk gedaan moeten worden. En taken die ook volgende week nog gedaan kunnen worden.

Getting things done: Prettig en efficiënt werken, zonder stress

Getting things done is de sleutel tot prettig en efficiënt werken zonder stress. Laat dingen niet liggen tot je inbakje een onoverzichtelijke hoop papieren is en je hoofd vol zaken zit die je niet mag vergeten, maar regel ze nu! David Allen laat in dit boek zien hoe je jouw privéleven en werk met eenvoudige hulpmiddelen zo kunt organiseren, dat in één oogopslag duidelijk wordt wat je waar en wanneer kunt doen. Zo beslis je altijd gemakkelijk wat op dat moment de hoogste prioriteit heeft.

Dit artikel publiceerde ik eerder al in mei 2010. En nog steeds is dit het beste boek dat ik je kan aanraden als je meer gedaan wilt krijgen op een dag! Bestel deze bestseller bij bol.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.