De voordelen van het importeren van een auto

de voordelenEen auto importeren in de laatste tijd erg populair. In sommige gevallen is het ook heel voordelig om dat te doen. Er komt alleen wel het een en ander bij kijken, dus laat je goed informeren voor je de auto van je dromen uit gaat zoeken. Het is niet vanuit alle landen voordeliger en ook niet alle modellen zijn elders zoveel voordeliger te krijgen dat het de moeite loont. Denk vooral aan auto’s in het hogere segment, die je bijvoorbeeld in Duitsland voordeliger kunt kopen omdat daar de BPM veel lager is. Maar vergis je niet, ook voor het importeren van een exemplaar, zal je kosten moeten maken. Afrekenen met de belastingdienst hoort daar ook bij. De voordelen zijn echter vaak de moeite waard!

Specialisten in auto importeren

Het importeren van een auto kent soms grote voordelen. Maar als je dit voor de eerste keer doet en niet volledig op de hoogte bent van de regels, kan je dit soms zelfs extra geld kosten. En dan is het moeite voor niets. Er zijn wat valkuilen, die onnodige kosten met zich meebrengen en die zijn per geval verschillend. Door het inschakelen van experts op het gebied van auto’s importeren, kun je het grootste voordeel behalen. Bovendien hoef je dan zelf niets te regelen. Eenvoudig en zorgeloos een auto laten invoeren kan bijvoorbeeld via EasyImport.nl. Geen werk, geen zorgen en toch besparen dus. Je krijgt dan jouw auto binnen korte tijd op Nederlands kenteken voor je deur afgeleverd. En vooraf weet je precies wat de kosten zullen zijn.

De voordelen van importeren

Doordat de belasting op auto’s in Nederland veel hoger ligt dan in ons omringende landen en doordat bijvoorbeeld in Duitsland de afschrijving van auto’s anders verloopt en de aankoopprijs lager ligt, kun je duizenden euro’s besparen als je een auto importeert. Met name jonge occasions in het luxere segment, die daar ook vaak completer zijn uitgerust. Het grote aanbod van jonge occasions helpt je ook om gemakkelijker de auto te vinden die je zoekt. Dat aanbod wordt de afgelopen jaren in Nederland alleen maar kleiner. Ook gebruikte auto’s met een lagere kilometerstand zijn gemakkelijker te vinden in een land als Duitsland. Als je een auto kiest van jonger dan twee jaar, kun je ook nog profiteren van een Europees geldende fabrieksgarantie. Zo loop je dus weinig risico en bespaar je optimaal op de auto van jouw keuze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.