2X WINNEN boek Duurzaam Online Shoppen

boek duurzaam online shoppen

Duurzaam ondernemen, we kunnen er eigenlijk niet meer omheen. De jongere generatie klanten, die de komende jaren voor een groot aandeel van jouw omzet gaan zorgen, vindt (gelukkig) duurzaamheid belangrijk. Ook als je online je producten aanbiedt, zijn er veel manieren om je CO2 uitstoot te verminderen. En met deze praktische gids kun je belangrijke stappen maken richting duurzaam online shoppen voor iedereen. Winnen boek duurzaam online shoppen? Doe mee en win!

Duurzaam online shoppen wint De ‘Bewustmaker’-prijs

Afgelopen maand werd de PIM Marketing Literatuur Prijs 2022 uitgereikt in Nederland. Het boek Duurzaam online shoppen is zo overtuigend dat het bij Platform Innovatie in Marketing (PIM) een eigen categorie krijgt als De ‘Bewustmaker’. PIM wil graag auteurs op het podium zetten die op eigenzinnige wijze een specifiek onderwerp behandelen dat niet altijd ’typisch marketing’ is, maar wel van invloed op het marketingvak is.

Duurzaam Online Shoppen is een boek dat perfect beantwoordt aan de criteria voor de ‘Bewustmaker’. De jury vindt het een boek “dat alle e-commerce managers zouden moeten lezen”. (…) De maatschappelijke insteek is concreet en helder omschreven in ieder hoofdstuk. Charelle Akihary, voorzitter van Platform Innovatie in Marketing: “Dat de jury dit jaar een eervolle vermelding toe heeft gekend aan Heleen Buldeo Rai benadrukt het groeiende belang van een duurzaamheidsperspectief binnen bedrijven. Dit sluit naadloos aan bij PIM’s missie om samen te innoveren en betekenisvolle impact te maken.”

aldus het jury rapport

2X WINNEN het boek Duurzaam Online Shoppen

Wil jij met jouw webshop, winkel of merk stappen maken in duurzaam ondernemen? Dan is dit boek een mooie inspiratiebron. Wil jij dit boek ter waarde van 29,99 winnen? Ik mag er via Haar eigen Zaak 2 exemplaren van weggeven. Doe mee en win! Door via deze link jouw naam en mail achter te laten. Deze actie loopt tot en met vrijdag 16 december 2022 om 9.00 uur. De winnaars krijgen per e-mail bericht. Vergeet niet de actie via social media de aandacht te geven die ze verdient. Delen, liken en volgen helpt! @haareigenzaak (Insta) en Haar eigen zaak op facebook.

Doe mee en WIN

Als je meedoet, ontvang je voortaan automatisch mijn Haar eigen Zaak nieuwsbrief in je mailbox. Met inspiratie, trends en tips voor ondernemers. Je kunt je onderaan elke mail weer afmelden. Als je al abonnee bent, verandert er niets, maar je moet je wel aanmelden voor deze actie, zodat ik weet dat je kans wilt maken.

Al meer dan 20 jaar neem ik de privacy van mijn lezers en volgers serieus. Ik deel jouw gegevens nooit met derden. En binnen mijn organisatie ben ik de enige persoon die inzage heeft in jouw gegevens.

Leuk dat je meedoet!
Hartelijke groeten,
Vivienne Westerhoud
info@haareigenzaak.nl

Ben jij ook zo dol op prijsvragen? Wij werken samen met www.prijsvragengala.nl, daar vind je er een heleboel!

Niet gewonnen? Bestel het boek dan zelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.