Succesvol ondernemen: 12 stappen naar meer succes!

Master your mindset for success in Business

Succesvol ondernemen12 inspirerende en praktische stappen naar meer succes!

De businessfilosofie van Michael Pilarczyk in een uitgebreide seminar gegeven door hemzelf!

Business Collectief Nederland organiseert in samenwerking met spreker over levenskunst en leiderschap, Michael Pilarczyk, de seminardag “Master your mindset for succes in Business” op donderdag 8 oktober 2015 op het landgoed Overcinge in Havelte, Drenthe. Het thema van het seminar is het bereiken van zowel persoonlijk als ondernemersgeluk in 12 praktische stappen, want “als je je eigen leven in gedachten tot in detail voor je kunt zien, kun je die gedachte omzetten in realiteit”, aldus Michael Pilarczyk.

Waar kennen we Michael Pilarczyk van?

Michael PilarczykHij was DJ bij Veronica op Radio 3 en draaide de allereerste plaat op Radio 538. Hij was VJ bij TMF en ontmoette beroemdheden als Madonna, Janet Jackson, Robbie Williams, Giorgio Armani en Bill Gates. Hij werkte voor Endemol en was eigenaar van twee mediabedrijven en een reclamebureau. Tien jaar lang produceerde en presenteerde hij RTL Autowereld.
In 2007 verkocht hij de Pilarczyk Mediagroep aan de Telegraaf en daarna nam hij een sabbatical van 40 maanden. De mediaman heeft in 2014 zijn debuutroman Dansen in de Hemel uitgebracht waarvan inmiddels meer dan 50.000 exemplaren zijn verkocht. Het boek is daarmee een regelrechte bestseller geworden.  Michael is een veelgevraagd spreker over persoonlijke ontwikkeling en zakelijk succes | voor meer info: www.michaelpilarczyk.com

Succesvol ondernemen, netwerken en sparren!

Naast deze dag vol training en coaching nodigt zowel de locatie als de inhoud van het seminar uit tot netwerken, gunnen, sparren en het concretiseren van nieuwe plannen. Niet alleen, maar ook samen met de andere deelnemers. Je deelt dezelfde unieke inzichten en leert daarvan wat kan leiden tot nieuwe samenwerking in de (nabije) toekomst!
Kortom: een praktische training met resultaat!

Meer informatie over het evenement

landgoed OvercingeOnderwerp: Master your Mindset for Success in Business; de 12 stappen tot succes
Locatie: Landgoed Overcinge, te Havelte
Tijd: 10:00-18:00
Prijs: 199 euro excl. BTW (normaal 700 euro), inclusief lunch, werkboek en gesigneerd exemplaar van het boek Dansen in de Hemel
Aanmelden kan via DEZE LINK.
Voor meer informatie en vragen kunt u mailen naar seminardag@businesscollectief.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.