SEO leren voor je website of webwinkel? Mooi aanbod met korting!

seo lerendoor: Vivienne Westerhoud, haareigenzaak.nl.
Wil jij meer over SEO leren voor jouw website of webshop? Dan ken ik iemand die jou daarbij zal kunnen helpen. Zijn naam is Mark Tuel van Ompro.nl en hij heeft ruim zeven jaar ervaring in het optimaliseren van websites. Wil jij hoger scoren in Google? Meer bezoekers naar jouw website? En meer verkopen? Dan is dit een mooi aanbod. En wat nog mooier is: ik mag voor alle lezers van Haar eigen Zaak! een mooie korting geven van nog eens 100 euro bovenop het speciale introductieaanbod! Lees er meer over en meld je aan vóór 22 april 2015 en gebruik voor de extra korting van 100 euro via Haar eigen Zaak deze code: ‘HEZ100’.

SEO leren van een pro

Misschien ben je al bekend met SEO specialist Mark van Tuel en zijn blog Ompro.nl. Hij deelt daar gratis zijn kennis over zoekmachine optimalisatie en het hoger krijgen van websites in Google. Mark is al sinds 2007 bezig met het optimaliseren van websites en webwinkels en heeft een aantal zeer succesvolle websites gecreëerd. Vorig jaar nog, is hij begonnen met zijn blog Ompro.nl en die trekt nu al bijna 10.000 bezoekers per maand. Allemaal gratis bezoekers via de zoekmachines.

Online cursus

Omdat Mark graag zijn kennis en ervaring over zoekmachine optimalisatie en het hoger krijgen van websites in Google met anderen wil delen heeft hij een SEO cursus opgezet. Dit is niet zomaar een cursus maar een coachingstraject. Daarbij leert hij je stap voor stap hoe je in eigen beheer, je website of webwinkel hoger in Google krijgt en behoudt. En dit allemaal onder begeleiding van een SEO specialist. Je staat er dus nooit alleen voor!
Wil je ook dat jouw website of webwinkel beter gevonden wordt in Google? Dan zou ik zeker een kijkje nemen op deze pagina. Wil jij je gelijk aanmelden? Dan kan dat via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.