Gratis e-book

Gratis e-book van Haar eigen Zaak!

e-book Ultieme gids voor technische SEO

Ben jij vrouw en ondernemer? Dan ben je op de juiste plek. Haar eigen Zaak! is er voor vrouwelijke ondernemers. Of je nu een webshop hebt of een horeca tent runt. Of coach of freelancer bent. Ik help vrouwelijke ondernemers om succesvol te zijn. En daarom geef ik graag iets weg! Zoals dit gratis e-book.

Dé ultieme gids voor vindbaarheid online

Omdat ik vind dat elke ondernemer kennis zou moeten hebben van SEO (vindbaarheid in de zoekmachines) schreef ik dit e-book met alle eisen die Google stelt aan de techniek van jouw website. Of je nu een bestaande website hebt, of net begint, met deze gids kun je de technische basis voor jouw vindbaarheid in Google in orde brengen. En dat is belangrijk, want gevonden worden door jouw klanten via de zoekmachines is nog steeds de beste manier om klanten aan te trekken. Jaar in jaar uit.

VRAAG HIER GRATIS DIT E-BOOK AAN!

Online programma SEO schrijven voor vindbaarheid online

Naast deze technische basis voor vindbaarheid is er ook nog zoiets als ‘SEO schrijven’. Dat gaat over de teksten die je in jouw website plaatst. Als je de juiste doelgroep kiest, passende zoekwoorden inzet en structuur aanbrengt in jouw website, kun je nog steeds bovenaan in Google komen. Zodat jouw klanten je kunnen vinden! Over ‘SEO schrijven’ maakte ik het complete en supercompacte online programma ‘SEO schrijven voor vindbaarheid online’.

LEES HIER MEER OVER HET PROGRAMMA

Gratis e-book ‘Succes is persoonlijk’ & e-mail tips

In de zomer van 2012 schreef ik het gratis e-book ‘Succes is Persoonlijk’.

gratis e-book succes is persoonlijk

Met handige -en tijdloze- ondernemerstips over netwerken, verkopen en time management. Ik geef daarbij een persoonlijke blik op mijn eigen ondernemerschap. Daarnaast deel ik inspirerende tips via e-mail. Helemaal gratis! Aanmelden is GRATIS en kan HIER. Als jij je aanmeldt voor dit e-book, krijg je de mails die ik HEZ tips & acties heb genoemd. In de eerste mail vind je de link naar het e-book ‘Succes is Persoonlijk’. Ook ontvang je daarna nog gratis wekelijkse ondernemerstips per e-mail.

DOWNLOAD HIER HET GRATIS E-BOOK ‘SUCCES IS PERSOONLIJK’

Gratis nieuwsbrief

Naast de gratis e-books en de email tips bij het e-book ‘Succes is Persoonlijk’, verstuur ik ook mijn HEZ!zine ofwel digitale nieuwsbrief met nieuws uit mijn online magazine van Haar eigen Zaak! Daarin staat inspiratie & nieuws voor ondernemers, tips & artikelen van onze leden en mijn eigen tips en verhalen voor jou. Meld je hier rechts op deze pagina gelijk aan voor mijn gratis HEZ!zine (of scroll naar beneden als je deze tekst op je mobiel leest), zodat ik je op de hoogte kan houden. Wil jij zelf mijn doelgroep van vrouwelijke ondernemers bereiken? En in de nieuwsbrief verschijnen met ruim 4.000 abonnees? LEES HIER MEER OVER LID WORDEN VAN HAAR EIGEN ZAAK!

Over Haar eigen Zaak! en lid worden

Haar eigen Zaak! is het online magazine- & netwerk voor vrouwelijke ondernemers dat ik in 2002 al startte. Wil jij meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf? Word dan lid van Haar eigen Zaak!

Heb jij een ander soort onderneming?

Ben jij ondernemer en geen vrouw? Of heb je geen behoefte aan een netwerk? Maar wil je wel exposure? Dan kun je ook adverteren op Haar eigen Zaak!. Of op één van mijn andere online magazines. Richt jij je meer op moeders? houd jij je bezig met mode, kinderkleding of woonaccessoires. Of misschien ben je coach voor werkende moeders of help je moeders en kinderen met opvoedkwesties? Of je bent een horeca ondernemer of helpt mensen met het organiseren van reizen. Of je hebt een duurzaam merk met fairtrade producten in de markt gezet. Via mijn andere online magazines heb jij een ruime mogelijkheid om jouw bedrijf te promoten.

HIER LEES JE ALLE MOGELIJKHEDEN VOOR ONLINE ADVERTEREN

Over mij

Vivienne Westerhoud

Mijn naam is Vivienne Westerhoud. Ik ben al bijna 20 jaar online ondernemer en inmiddels expert in Content Marketing, SEO schrijven en PR. Ik studeerde biologie en bedrijfskunde aan de Wageningen Universiteit. Na mijn afstuderen volgde ik een postdoctorale opleiding Copywriting en Wetenschapsjournalistiek.

Toen ik moeder werd, zegde ik mijn commerciële baan in het bedrijfsleven op. Mijn hart riep om vrijheid. Ik was toen al een pionier met een missie. Ik startte diverse online magazines én de eerste vacaturebank voor banen binnen schooltijden in Nederland.

Mijn missie was en is nog steeds: vrouwen inspireren en helpen autonome keuzes te maken in werk en leven. Zodat zij vrijheid en financiële onafhankelijk ervaren. Haar eigen Zaak! heeft daarom als doel om jouw succes als vrouwelijke ondernemer te vergroten.

Vivienne Westerhoud – info@haareigenzaak.nl – 06 51 94 97 55 – Haar eigen Zaak! is samen met mijn online magazines onderdeel van Westwood’s Media.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.