Adverteren

Welke boodschap mogen wij vertellen aan onze doelgroep vrouwelijke ondernemers? Wij schrijven het verhaal, dat past bij het doel van onze opdrachtgevers. En natuurlijk zal dat passen bij de interesse van onze lezers.

Online adverteren voor bedrijven

Bedrijven uit alle sectoren in het bedrijfsleven zijn van harte welkom zich met Haar eigen Zaak! te verbinden. Als opdrachtgever, als sponsor of als adverteerder. Wilt u vrouwelijke ondernemers bereiken? Via een advertorials, nieuwsbriefvermelding en e-mail marketing? Neem dan contact op met Vivienne Westerhoud. Ben jij Vrouwelijke ondernemer? Word dan lid en promoot je eigen zaak in een lidmaatschap. Dat heeft veel voordelen voor doelgroep bereik, social media exposure en SEO vindbaarheid van jouw verhaal.  Kijk hier voor meer informatie en aanmelden.

Freelancers, coaches en zakelijke dienstverleners

Ben jij een vrouwelijke ondernemer? En ben je coach of zakelijke dienstverlener? Coach jij ondernemers of bied jij workshops of online programma’s aan? Word dan lid van Haar eigen Zaak! Met onze online community bereiken wij ruim 20.000 vrouwelijke ondernemers per maand. Via onze nieuwsbrief bereiken we 4.000 abonnees. Jouw link op onze site heeft bovendien een hoge SEO waarde, omdat deze website al bijna 20 jaar bestaat. Als je lid wordt, krijg je ook nog korting op het schrijven en versturen van persberichten.

Webshops, winkels en merken adverteren

Heb jij een webshop, winkel of een eigen merk? Dan kun je al voor 95,- euro per jaar adverteren op Mamas.nl, onze online community voor moeders (40.000 per maand). Lees hier meer over adverteren op Mamas.nl.
Via onze site MamaShopt.nl vinden 20.000 moeders inspiratie voor leuke webshops en winkels. Voor 95,- euro per jaar kunnen zij jouw shop daar ook vinden. Dat is inclusief een nieuwsbriefvermelding. Lees hier meer over adverteren op MamaShopt.nl. Adverteerders op deze twee websites voor moeders, kunnen natuurlijk ook mannen zijn. Je hoeft geen lid te worden van Haar eigen Zaak! Maar je hebt wel ook recht op korting op persberichten.

Pers & Publiciteit

Haar eigen Zaak! is onderdeel van Westwood’s Media. Via Westwood’s PR verzorgen wij al jaren persberichten voor vrouwelijke ondernemers, webshops en merken. Wij richten ons daarbij op de doelgroep vrouwen, moeders en gezinnen. Wij (her)schrijven persberichten en versturen deze naar alle relevante redacties van bladen en online media, gericht op vrouwen. Leden van Haar eigen Zaak! en adverteerders van Mamas en Mamashopt, krijgen korting op onze persberichten.

Vacatures en freelancers

9tot3 vacaturebank

Bedrijven of opdrachtgevers die flexibele, ervaren krachten kunnen gebruiken en op zoek zijn naar kwaliteit, vinden bij Haar eigen Zaak! de juiste freelancer. Bedrijven kunnen gratis zoeken in onze ledenlijst. Zij kunnen ook opdrachten plaatsen via onze 9tot3 vacaturebank voor 250 euro ex btw per maand. De 9tot3-vacaturebank is er voor freelance en interim opdrachten zowel als vacatures in loondienst waarvan de werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld. Vacature aanmelden.

Missie, visie en achtergrond

vanuit passie ondernemen

Vivienne Westerhoud -biologe (WUR) & journaliste / copywriter (postdoc HU)- startte in 2001 met online ondernemen. Ook voerde zij jarenlang een lobby voor flexibele werktijden. Zij praatte met ministers en de Raad voor Werk en Inkomen. Zij schreef opiniestukken voor landelijke dagbladen en sprak erover op radio en TV. Dat resulteerde in 2016 in de nieuwe wet flexibel werken, die ervoor zorgt dat elke werknemer het recht heeft om werktijden en werkduur bespreekbaar te maken.

Vivienne: “Voor haar opdrachtgevers wil Westwood’s Media een kwaliteits-platform bieden waar werk flexibel en resultaatgericht kan worden uitbesteed. Steeds meer vrouwen kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. Zij nemen zelf de verantwoordelijkheid om de balans tussen werk en privé te vinden. Vooral vrouwen met veel expertise op hun vakgebied en ruime ervaring nemen deze stap en beginnen voor zichzelf. Het is een waardevolle pool van hoofgekwalificeerde ‘flexibele krachten’ voor werkgevers.”
Op zoek naar goed (freelance) personeel? Neem contact op!

Contact en informatie

Vivienne Westerhoud van Haar eigen Zaak! en Wereldonderneemster

Haar eigen Zaak!, Mama’s, MamaShopt! en de 9tot3 vacaturebank zijn onderdeel van Westwood’s Media. Vivienne Westerhoud is oprichter en eigenaar. Zij is expert op het gebied van online adverteren, tekst & PR. Zij richt zich daarbij voornamelijk op de doelgroep vrouwen. Iedereen die vrouwen, moeders of vrouwelijke ondernemers wil bereiken is bij Westwood’s Media & PR op het juiste adres. Wij denken graag mee! Mail of bel Vivienne 06 51 94 97 55 en vraag naar de mogelijkheden.