Adverteren

Welke boodschap mogen wij vertellen aan onze doelgroep vrouwelijke ondernemers? Wij schrijven het verhaal, dat past bij het doel van onze opdrachtgevers. En natuurlijk zal dat passen bij de interesse van onze lezers.

Online adverteren voor bedrijven

Bedrijven uit alle sectoren in het bedrijfsleven zijn van harte welkom zich met Haar eigen Zaak! te verbinden. Als opdrachtgever, als sponsor of als adverteerder. Wilt u vrouwelijke ondernemers bereiken? Via een SEO tekst, advertorial, nieuwsbriefvermelding en e-mail marketing? Neem dan contact op met Vivienne Westerhoud.

Hieronder vind je meerdere mogelijkheden om online een advertentie te bestellen. Als je liever per factuur betaalt of nog vragen hebt, stuur me dan een mail.

Ben jij een vrouwelijke ondernemer?

Haar eigen Zaak!
Vrouwelijke ondernemers kunnen lid worden van Haar eigen Zaak!

Ben jij een vrouwelijke ondernemer? Speciaal voor vrouwelijke ondernemers is er het lidmaatschap van Haar eigen Zaak!. Bied jij met jouw onderneming diensten of producten aan andere ondernemers en bedrijven (BtoB)? Of heb jij een webshop of ben je coach? Word dan lid van Haar eigen Zaak! en promoot je zaak in onze ledenlijst. Dat heeft veel voordelen voor doelgroep bereik, social media exposure en SEO vindbaarheid van jouw verhaal.  Kijk hier voor meer informatie en aanmelden voor Haar eigen Zaak!

Ik wil gelijk lid worden voor 150,- euro per jaar

Adverteren voor Freelancers, coaches en zakelijke dienstverleners

Ben jij een vrouwelijke ondernemer? En ben je coach of zakelijke dienstverlener? Coach jij ondernemers of bied jij workshops of online programma’s aan? Dan kun je naast het lidmaatschap ook adverteren op deze website. Met ons online magazine bereiken wij ruim 20.000 vrouwelijke ondernemers per maand. Via onze nieuwsbrief bereiken we 4.000 abonnees. Jouw link op onze site heeft bovendien een hoge SEO waarde, omdat deze website al bijna 20 jaar bestaat.

Ik schrijf dan een SEO artikel voor jou. Natuurlijk geef jij daarvoor de input, want jij weet het beste welk probleem je voor andere ondernemers op kunt lossen. We delen waardevolle tips voor de lezer. En ik verwerk de juiste zoekwoorden in de tekst.

Ik wil adverteren op Haar eigen Zaak voor 250,- euro (voor 5 jaar)

Carrière coach, yogadocent of kindertherapeut

Ben jij Carrière coach, yogadocent of kindertherapeut? Dan is adverteren op Mamas.nl een goed idee!

Mama’s online magazine voor moeder, kind & werk

Ben jij (carrière) coach, yogadocent of (kinder) therapeut? En help jij graag werkende moeders? Of help jij moeders bij de opvoeding van hun kinderen? Misschien wil je vrouwen helpen meer rust te krijgen in hun drukke bestaan. Dan is Mamas.nl de beste plek om te adverteren.

Ik schrijf een SEO artikel voor jou. Natuurlijk geef jij daarvoor de input, want jij weet het beste welk probleem je voor moeders op kunt lossen. We delen waardevolle tips voor de lezer. En ik verwerk de juiste zoekwoorden in de tekst.

Bestel hier jouw advertentie/SEO artikel op Mamas.nl

Je bereikt via Mamas.nl 40K moeders. Het artikel blijft minimaal 5 jaar live voor slechts 250,- euro ex btw.

Webshops, winkels en merken adverteren

MamaShopt
Webshops, winkels en merken adverteren op Mamashopt!

Heb jij een webshop, winkel of een eigen merk? Dan kun je het beste adverteren op Mamashopt.nl: ‘shoppen voor moeder kind en thuis’. Via onze site MamaShopt.nl vinden 20.000 moeders maandelijks inspiratie voor leuke webshops en winkels. Voor 200,- euro per 5 jaar kunnen zij jouw shop daar ook vinden. Dat is inclusief een nieuwsbriefvermelding en social media exposure in het eerste jaar. En ik schrijf naar aanleiding van jouw input een SEO geoptimaliseerd artikel voor jou!

Bestel hier jouw advertentie/SEO artikel op Mamashopt!

Pers & Publiciteit voor ondernemers

Wil je free publicity ontvangen voor jouw webwinkel of voor een specifiek product? Of wil jij als coach in de bladen staan? Neem dan contact met mij op! Ik verzorg al jaren PR voor ondernemers en webshops via Westwood’s PR. Ik (her)schrijf jouw persbericht en verstuur deze naar alle relevante online en offline media voor vrouwen in Nederland. Je kunt via deze berichten ook kiezen voor het uitzetten van reviews bij een grote groep bloggers. Interesse? Mail mij gerust!

Vacatures en freelancers

9tot3 vacaturebank

Bedrijven of opdrachtgevers die flexibele, ervaren krachten kunnen gebruiken en op zoek zijn naar kwaliteit, vinden bij Haar eigen Zaak! de juiste freelancer. Bedrijven kunnen gratis zoeken in onze ledenlijst. Zij kunnen ook opdrachten plaatsen via onze 9tot3 vacaturebank voor 250,- euro ex btw per maand. De 9tot3-vacaturebank is er voor freelance en interim opdrachten zowel als vacatures in loondienst waarvan de werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld. Vacature aanmelden.

Missie, visie en achtergrond

vanuit passie ondernemen

Vivienne Westerhoud -biologe (WUR) & journaliste / copywriter (postdoc HU)- startte in 2001 met online ondernemen. Ook voerde zij jarenlang een lobby voor flexibele werktijden. Zij praatte met ministers en de Raad voor Werk en Inkomen. Zij schreef opiniestukken voor landelijke dagbladen en sprak erover op radio en TV. Dat resulteerde in 2016 in de nieuwe wet flexibel werken, die ervoor zorgt dat elke werknemer het recht heeft om werktijden en werkduur bespreekbaar te maken.

Vivienne: “Voor haar opdrachtgevers wil Westwood’s Media een kwaliteits-platform bieden waar werk flexibel en resultaatgericht kan worden uitbesteed. Steeds meer vrouwen kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. Zij nemen zelf de verantwoordelijkheid om de balans tussen werk en privé te vinden. Vooral vrouwen met veel expertise op hun vakgebied en ruime ervaring nemen deze stap en beginnen voor zichzelf. Het is een waardevolle pool van hoofgekwalificeerde ‘flexibele krachten’ voor werkgevers.”
Op zoek naar goed (freelance) personeel? Neem contact op!

Contact en informatie

Vivienne Westerhoud van Haar eigen Zaak! en Wereldonderneemster

Haar eigen Zaak!, Mama’s, MamaShopt! en de 9tot3 vacaturebank zijn onderdeel van Westwood’s Media. Vivienne Westerhoud is oprichter en eigenaar. Zij is expert op het gebied van online adverteren, tekst & PR. Zij richt zich daarbij voornamelijk op de doelgroep vrouwen. Iedereen die vrouwen, moeders of vrouwelijke ondernemers wil bereiken is bij Westwood’s Media & PR op het juiste adres. Wij denken graag mee! Mail of bel Vivienne 06 51 94 97 55 en vraag naar de mogelijkheden.