Home > Agenda > Haar eigen Zaak! Samen aan de Top-weekeind 20-23 januari 2011 in de Berghut Oostenrijk!

Haar eigen Zaak! Samen aan de Top-weekeind 20-23 januari 2011 in de Berghut Oostenrijk!

Evenement: Haar eigen Zaak! Samen aan de Top-weekeind 20-23 januari 2011 in de Berghut Oostenrijk!
Locatie: Rauris, Oostenrijk
Website:
www.deberghut.com
Beschrijving: Haar eigen Zaak! Samen aan de Top-weekeind 20-23 januari 2011 in de Berghut Oostenrijk!

Ga mee met Haar Eigen zaak! naar het Samen aan de Top-weekend 20-23 januari 2011 in de Berghut in Oostenrijk!

Ben jij onderneemster?
Wil je nog meer in je kracht komen?
Wil je even de rust om je doelen helder te formuleren en daar acties aan verbinden?

Dan is dit jouw kans! Bereik samen met onderneemster Vivienne Westerhoud [van onder andere Haar eigen zaak! & mamas.nl] de top: ga in het weekend van 20-23 januari 2011 mee met Haar eigen Zaak! naar de Berghut in Oostenrijk!

Betaal 340,- euro, inclusief begeleid inspiratieprogramma, overnachting op sfeervolle kamer, 3x ontbijt, 3x lunch en 3x avondeten, sprookjesachtige avondactiviteit en toeristenbelasting.

Wat wil jij?
In Nederland race je maar door. Je neemt eigenlijk nooit echt de tijd om na te denken over wat jij nu echt wilt. Waar wil jij met je bedrijf naartoe in 2011? In alle rust kun jij daarmee bezig zijn in de Berghut in de bergen van Oostenrijk. Door middel van een effectief workshopprogramma in combinatie met sportieve bergbeleving, kom jij tot jouw eigen antwoord. In rust en ruimte, vanuit je kern.

Met een hele dag skiën en betoverende winterse avondactiviteit

Klankbord
Naast deze mooie gelegenheid om je doelen voor de toekomst uit te zetten en daaraan relevante acties te verbinden, zal zich een hechte intervisiegroep vormen. Op een besloten gedeelte van de website van Haar eigen Zaak! kun je met je eigen groep in een veilige omgeving elkaar ook na dit weekeind scherp houden. En vragen stellen. Duidelijk zijn over wat jij nodig hebt en geven wat jij geven kunt. Samen naar de top met je onderneming!

De Berghut
Het samen aan de top-weekend beleef je in de Berghut: een schitterende plek tussen Oostenrijkse bergen. Hans & Nel runnen deze Berghut sinds 2009. Een plek om mensen de bergen te laten beleven, ontmoeten en inspireren, in een authentieke en comfortabele sfeer. Wil je meer weten over de Berghut? Kijk dan op deBerghut.com.

Boeken voor 1 oktober: betaal slechts 399 euro!*

Het programma
Haar eigen Zaak! organiseert samen met de Berghut voor maximaal 19 ondernemende vrouwen het Samen aan de top-weekeind 2011. Ervaringsdeskundigen Hans, Nel en Vivienne begeleiden je in dit weekend.

Investering
Betaal 340,- euro, inclusief begeleid inspiratieprogramma, overnachting op sfeervolle kamer, 3x ontbijt, 3x lunch en 3x avondeten, sprookjesachtige avondactiviteit en toeristenbelasting.

Bij de prijs zit inbegrepen:

· 3 x overnachting in de Berghut op basis van een sfeervolle tweepersoonskamer -met op iedere kamer een badkamer met toilet en douche en een balkon

· 3 x ontbijt

· 3 x lunch

· 3 x diner

· skipas voor de gehele zaterdag skiën.

· betoverende avondactiviteit, met onder andere sneeuwschoenwandeling en sneeuwscooterrit.

· alle workshops en begeleiding.

· toeristenbelasting

NB: Je drankjes in de Berghut en de reis per auto zijn voor eigen rekening.

Wees er snel bij!
Wil jij op de toppen van je kunnen presteren door je doelen helder te krijgen in de Berghut? Wil je deel uit gaan maken van een intervisiegroep bij Haar eigen Zaak!? Meld je dan nu aan! Via Mindz. Je vindt op onze pagina op Mindz.com ook meer informatie over het programma van het gehele weekeind.

We zien je graag in januari!

Warme groet, ook namens Hans & Nel, deBerghut.com of op BerghutBlog.com.

Vivienne Westerhoud, www.haareigenzaak.nl
Start datum: 20-01-2011
Van: 17:00
Eind datum: 23-01-2011
Tot: 19:00

4 reacties

  1. Beste Debbie,
    Dank je voor je reactie. Voor aankomend jaar hebben we alleen een weekeind in de sneeuw in januari gepland staan. Wellicht volgen er het volgende jaar meer! We zullen deze dan ook via de site communiceren, dus houd ons in de gaten. Heb je je al aangemeld voor de gratis nieuwsbrief van Haar eigen Zaak! Onze HEZ!zine? Dat kan rechts in het menu!
    Hartelijke groeten,
    Vivienne

  2. Ik wil ook! Maar ontdekte dit leuke intiatief te laat. Zijn er meer liefhebbers voor februari? Kunnen we een herhaalactie doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *