Waarom ondernemende vrouwen telefoonhoesjes gebruiken

Als ondernemende vrouw ben je veel onderweg en altijd bereikbaar. Je smartphone is een belangrijk onderdeel van jouw succes. Geen wonder dat je er zuinig op bent. De belangrijkste reden om een telefoonhoesje te gebruiken, is het beschermen van je smartphone. Ze zijn er in alle soorten en maten. Bijvoorbeeld een iPhone 5 cover. Maar ondernemende vrouwen hebben meer redenen om een telefoonhoesje te gebruiken, dan alleen voor de bescherming van hun smartphone. Hieronder lees je de vijf belangrijkste redenen.
1. Vrouwen gebruiken geen broekzak, maar een tas
Vrouwen gebruiken een tas in plaats van hun broekzak. En dat is ook veel handiger, want je hebt van alles nodig. Portemonnee, make-up, agenda, parfum, borstel, sleutels en nog veel meer. Ergens tussen al je spullen zwerft je smartphone, meestal één van de belangrijkste items uit je tas. Een smartphone zonder telefoonhoesje kan al snel flink beschadigen. Er komen krassen op het scherm die je er niet meer uit kunt krijgen. Kruimels, stof en vocht kruipen gemakkelijk in de randjes of tussen de toetsen en de camera raakt snel beschadigd door scherpe voorwerpen. En een Antifingerprint screenprotector is dus sowieso geen overbodige luxe!
Zit je telefoon niet in je tas, dan ligt hij op tafel, op een kastje of het aanracht. Vrouwen hebben hun telefoon zelden in een broekzak of jaszak zitten waardoor een ongelukje in een klein hoekje zit. Wil jij een Sony Xperia J hoesje, Nokia Lumia 820 hoesjes of Nokia Lumia 800 hoesjes om je Phone te beschermen, zodat deze langer meegaat? Er is heel veel keus!

2. Jouw persoonlijke uitstraling
Een smartphone is een persoonlijk item met vele functies. Het is je agenda, je navigatie, je fotocamera, je krant, je computer, je televisie, je wekker. kortom: je sociale leven. Je telefoon draagt bij aan jouw succes als ondernemer. Je maakt je plannen, je afspraken en je bent ermee in contact met je klanten. Je gebruikt je smartphone eigenlijk de hele dag. Daarom is het leuk deze jouw persoonlijke uitstraling mee te geven. Je wilt deze versieren of personaliseren. Een telefoonhoesje in je lievelingskleur of met je favoriete print erop, geeft je telefoon een persoonlijke uitstraling en zorgt ervoor dat je trendy voor de dag komt.

3. Met de mode mee
Vrouwen willen de laatste mode en nieuwste trends volgen. Met een roze blingbling smartphone of een trendy telefoonhoesje in de vorm van een portemonnee val je veel meer op dan met een saaie, kale smartphone. Door het afwisselen van verschillende soorten of kleuren telefoonhoesjes kun je altijd de laatste trends volgen en kom je goed voor de dag met je smartphone. Bovendien kun je op deze manier je telefoon laten matchen met je outfit!

4. Gemak bij een avondje uit
Tijdens het uitgaan wil je het liefst een zo klein mogelijk tasje meenemen. Een losse portemonnee, je telefoon en make-up is eigenlijk al teveel. Met een handig portemonneehoesje bewaar je alles in één: je geld, je pasjes, je telefoon en zelfs je lipgloss.

5. De impulsaankoop
Vrouwen houden van shoppen en een impulsaankoop is zo gedaan. Een smartphone hoesje kopen kost je niet veel geld en is wel trendy en ook nog eens handig. Kopen dus! Gebruik je het hoesje toch niet of past het toch niet helemaal bij je? Dan kun je het altijd weggeven aan je moeder of bijvoorbeeld je beste vriendin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.