Boeken over opruimen bespreken met Slow Organizer Yvonne

door: Yvonne de Bruin, sloworganizing.nl.
boeken over opruimen

Boeken over opruimen bespreken

Dit jaar vier ik een feestje. Op 5 januari was ik precies 10 jaar organizer en ondernemer. Op 5 januari 2006 ging ik naar de Kamer van Koophandel om me in te schrijven. Even later liep ik een beetje verdwaasd weer naar buiten: zo makkelijk was het dus om een bedrijf te beginnen. Vier mijn feestje mee met de Sloworganizing Boekenclub!

Creatief overleven als ondernemer

Het bleek minder makkelijk om dat bedrijf te houden, dwars door de crisis heen moest ik vaak al mijn creativiteit aanwenden om te blijven bestaan. Mede om die reden begon ik in 2012 Sloworganizing met online programma’s over organizing.

Eenvoudiger leven helpt veel mensen

Wat mij drijft is dat ik zoveel mensen zie die overweldigd worden door deze wereld, die ook veel van je vraagt. Maar het kan echt anders en eenvoudiger. Dat wil ik graag met zoveel mogelijk mensen delen.

Feest voor 10-jarig bestaan

Daarom doe ik iets leuks voor mijn 10-jarig bestaan. Iets wat ik zelf leuk vind en jij hopelijk ook: de Sloworganizing Boekenclub. Dit is een zeer laagdrempelige manier om een jaar lang bezig te zijn met organizing(boeken). We bespreken 4 boeken per jaar, lekker slow dus en daardoor wordt het niet te veel en kunnen we lekker de diepte in.

Veel inspiratie & gelijk aan de slag: LANGZAAM

yvonnedebruinEr verschijnen zoveel leuke en inspirerende boeken over organizing. Waarom zou ik dat niet meteen met je delen in plaats van achteraf via een programma? Hou je ook van boeken lezen en daar over nadenken? Wil je 2016 lekker slow aan de slag met organizing?

Dan is de Sloworganizing Boekenclub iets voor jou. Ik vind het super als je meedoet. Hier lees je er meer over: sloworganizing.nl/boeken. Ik spreek je graag bij de Boekenclub. Yvonne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.