Studio Sandra Gortemaker

Sandra Gortemaker ontwerpt en bouwt website. De focus ligt op online media maar desgewenst help ik je aan een complete huisstijl zodat je voor een logo, visitekaartje, (online)brochure, website & hulp bij social media op één adres terecht kunt.  Wist je dat je aanwezigheid op social media voor 50% je ranking bepaald in Google? Daarom bied ik altijd aan om je te helpen bij het opzetten van een account voor Twitter, Facebook, en/of Pinterest.

Wil je gaan bloggen met WordPress en/of nieuwsbrieven met MailChimp gaan versturen? Ook daar kan ik je bij helpen.  Ik richt mij op ZZP-ers en kleine bedrijven. Ik geloof dat een uitgebalanceerde online strategie klanten oplevert. Daarom start elke opdracht bij voorkeur met een strategie-sessie.
Waar sta je voor, wie ben je, welke dienst of product bied je aan en wat is je doelgroep?
Wat maakt jou uniek en welke voordelen bied jij ten opzichte van jouw concurrenten?
Wie is je ideale klant? Van daaruit kunnen we starten om een strategie op te zetten.

Ik ontwerp offline (drukwerk) en online communicatie (internet) en voer deze zelf uit of in samenwerking met andere zzp-ers. Ik werk samen met tekstschrijvers, SEO-specialisten, online marketeers en fotografen zodat ik jou een compleet pakket kan bieden.  Sandra Gortemaker is actief in verschillende netwerken in de regio Zwolle; zoals JongZakelijk, DNO, ZPZZ en Onderneemkracht, Bites & Bussiness.

Meer informatie vind je op www.sandragortemaker.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *