Home > Haar eigen Zaak! Leden > Coaches > Renske Tjoelker

Renske Tjoelker

Mamas-coach is opgericht door Renske Tjoelker en richt zich op moeders voor wie het moederschap tegenvalt en die tijdelijk uit evenwicht zijn. Mamas-coach is er voor moeders die weer in balans willen komen.

Niet happy
Negatieve gevoelens komen bij veel moeders voor, en vaker dan je denkt. Maarliefst tien procent van de vrouwen is depressief of angstig tijdens, of enige tijd na de zwangerschap. De emotionele balans kan verstoord worden door snelle lichamelijke, hormonale en gevoelsveranderingen. Je hoort hier weinig over omdat het een taboe is. Ervoor uitkomen is voor moeders vaak moeilijk, omdat de omgeving een stralende moeder verwacht. En als een moeder er over praat, ontvangt ze vaak niet de reactie die ze hoopte. Men zegt dat het vanzelf beter wordt, ze gewoon moet genieten of kinderen zelf heeft gewild.

Mamas-coach
Mamas-coach wil de ruimte geven aan deze vrouwen en hun gevoelens. Ze is er voor moeders die tijdelijk uit evenwicht zijn en wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ze helpt hen om weer in balans te komen zodat ze weer kunnen genieten van het moederschap en alle andere dingen in hun leven. Mamas-coach leert moeders hun hart te volgen.

Mamas-coach geeft individuele coaching en organiseert workshops op Mamas-maandag (www.mamas-maandag.nl).

Renskes ervaring
Renske heeft zelf ook het nodige achter de rug in het moederschap. Haar oudste dochter werd in haar eerste levensmaanden diverse keren opgenomen in het Wilhelmina Kinderziekenhuis wegens voedingsproblemen. “Ik merkte in mijn omgeving dat er weinig begrip is voor moeders die even niet gelukkig zijn als moeder. De roze wolk is de norm, van je kinderen moet je genieten. Natuurlijk is dat zo, maar soms loopt het iets anders, waardoor je je geen goede moeder voelt of niet lekker in je vel zit. Mijn missie is het taboe van negatieve gevoelens in het moederschap te doorbreken en moeders weer te laten genieten van het moederschap.” Renske heeft een HBO studie gedaan en vele jaren gewerkt als Personeelsfunctionaris. Na de  opleiding Coaching en Begeleiding, besloot ze zich speciaal op de doelgroep van moeders te richten.

Neem gerust een kijkje op de website www.mamas-coach.nl.

Renske Tjoelker
Adres: Karl Millockerhof 10
3543 HV Utrecht
Email: info@mamas-coach.nl
Website: www.mamas-coach.nl
Telefoon (werk): 06-53927879
Organisatie: Mamas-coach

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *