Home > Haar eigen Zaak! Leden > Webwinkel > Damesmode > Marielle van Werven: Lingerie & badmode

Marielle van Werven: Lingerie & badmode

Annadiva is in slechts een paar jaar uitgegroeid tot een van de grootste webwinkels voor lingerie en badmode. We verkopen leuke, trendy, sexy en betaalbare lingerie en badmode. We hebben een uitgebreide collectie van merken als Freya, Prima Donna en Marie Jo.

De webshop is in 2012 begonnen als specialist voor de grote cupmaten (vanaf cup D). Ik heb zelf cupmaat 75F en weet dus uit ervaring hoe moeilijk het is om mooie lingerie en badkleding te vinden. Om iets leuks te vinden was ik vaak aangewezen op buitenlandse webwinkels. Omdat ik wist dat veel vrouwen met hetzelfde probleem zitten besloot ik zelf een webwinkel gespecialiseerd in grotere cupmaten te openen.

Logo BikiniOnline RGBDe webshop werd meteen een groot succes en inmiddels is de collectie flink uitgebreid, zodat ook vrouwen met reguliere cupmaten bij Annadiva terecht kunnen. Ook de Belgische webshop Annadiva.be en een “stenen” winkel in het centrum van Nijmegen zijn inmiddels een feit.

Mijn nieuwste project is een volledig nieuwe webshop, Bikinionline.nl. Deze webshop richt zich op een wat jonger publiek en heeft een hippe en vrolijke uitstraling. Ook het aanbod is anders dan bij Annadiva: uitsluitend bikini’s. In de toekomst zal ik ook nog andere merken toevoegen aan het aanbod van Bikinionline, die niet bij de wat meer volwassen uitstraling van Annadiva passen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *