Maria Scholts

Maria Scholts

ECR -European Care Residences

ECR’s zijn woonzorgvoorzieningen. Iedereen kan in een ECR terecht, ongeacht leeftijd of zorgvraag. Alle locaties bieden levensloopbestendig wonen. Ook is het mogelijk tijdelijk te verblijven in een ECR zorghotelstudio, bijvoorbeeld voor herstel of revalidatie.

Pijlers

ECR is één van de vier pijlers, de andere drie zijn:

  • RAZ (Residentiële en Ambulante service en Zorg)
  • GGG-lidmaatschap (Geniet, Gemak en Gebruik)
  • ECT Zorgvakanties

RAZ

RAZ is een Wtzi-erkende, landelijke service- en zorgorganisatie. Het hoofdkantoor is gevestigd in Schalkwijk. RAZ levert een totaalpakket aan diensten en zorg zowel thuis als in de ECR’s en tijdens arrangementen en reizen van ECT Zorgvakanties.

GGG-lidmaatschap

Het GGG-lidmaatschap biedt GGG-leden korting op services en activiteiten in de ECR’s en op riezen van ECT Zorgvakanties. Daarnaast kunnen leden gebruikmaken van aanbiedingen en arrangementen.

ECT Zorgvakanties

ECT Zorgvakanties biedt binnen- en buitenlandse reizen en arrangementen aan voor mensen met en zonder zorgvraag. Onderweg krijgen deelnemers alle zorg die men nodig heeft.

De organisatie bestaat bijna vijftien jaar en werkt volgens een unieke filosofie. Tijdens het 10-jarig bestaan is het boek ‘Gaat niet, bestaat niet!’ uitgegeven waarin uitgebreid wordt stilgestaan bij verleden, heden en toekomst van de zorgorganisatie. In het boek is er veel ruimte voor historische en moderne foto’s en interviews met de grondleggers, cliënten en mensen die in de organisatie werken. Belangstellenden kunnen het boek voor € 12,50 (exclusief verzendkosten) bestellen bij het Centraal Bureau in Schalkwijk, T (088) 328 0328.

 

ECRRAZ

 

 

 

 

Maria Scholts
Adres: Postbus 10
3998 ZR Schalkwijk
Email: info@raz.nl
Website: www.raz.nl / www.ecr.eu
T (privé): (088) 328 03 28
Organisatie: RAZ en ECR
Twitter Facebook

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.