Jessica Baselier

Hallo, ik ben Jessica Baselier. Ik ben getrouwd met Jarno Baselier en moeder van Max (2008) en Elina (2010). Voor de geboorte van onze kids heb ik jaren fulltime gewerkt als assurantie- en hypotheekmedewerkster. Sinds de geboorte van Max is deze 40-urige werkweek verkort naar 16 uur en recentelijk heb ik helaas mijn baan verloren. Ik vindt het heerlijk om bij de kinderen te zijn en om leuke dingen met ze te doen. Echter heeft het bij mij altijd al gekriebeld om iets voor mezelf te beginnen. En omdat ik nu tussendoor wel wat uurtjes over heb kan ik met trots zeggen dat ik daar nu mee gestart ben.  Samen met mijn man en zwager zijn we Wooki.nl gestart!

Wooki-Logo-Transparant  Wooki.nl is een project waar we eigenlijk al jaren mee bezig zijn en waar nu eindelijk echt vorm aan gegeven is.    Ik wilde een vergelijkingsmachine die het lastige vergelijken op verschillende vergelijkingswebsites een stuk gemakkelijker maakte. Iets waar ik vaak zelf tegenaan loop is dat ik door de bomen het bos niet meer zie, er 20 producten op elkaar lijken en specificaties vaak foutief of incompleet waren.

Deze krachtige vergelijkingsmachine heet dus: Wooki.nl.

Op Wooki.nl kunnen mensen testen maken. Maar niet zomaar testen. De Wooki testmachine stelt een aantal vragen aan de gebruiker en berekent daarna de producten die het beste bij deze gebruiker passen. Een test duurt gemiddeld 1 tot 2 minuten en de bezoeker krijgt altijd een eerlijke uitslag gebaseerd op score en vervolgens op prijs. Op Wooki.nl zijn momenteel veel Baby & Kind gerelateerde testen te vinden, maar dat zal het komende jaar flink uitgebreid worden.

Hoewel de productkeuze testen de hoofdmoot vormen hebben we ook funtesten. Denk hierbij aan een “Kerstmis Kennistest” of een “Wat voor Disney karakter ben ik” test. In de korte periode dat we online zijn met Wooki.nl hebben we al vele positieve en leuke reacties ontvangen. Daarnaast zijn we al benaderd door een aantal serieuze adverteerders.

Wooki is leuk, snel en to-the-point. Ik zou zeggen, neem eens een kijkje op Wooki en test het zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.