HEZ!lid Cisca Stasse

Ben jij een ondernemer? Ben je zzp’er, freelancer, mkb’er of starter en heb je behoefte aan een sparringpartner? Wil je advies en/of ondersteuning? Heb je meer omzet nodig en meer klanten? Dan kan ik je helpen! Ik ben Cisca Stasse, 41 jaar en een ervaren ondernemer. Ik heb ruime ervaring in het ondernemen en heb opleidingen gevolgd op het gebied van communicatie, loopbaanbegeleiding en ondernemen.  Daarnaast ben ik opgeleid professional organizer. Mijn bedrijf richt zicht naast advies en ondersteuning op het promoten van het ondernemerschap. Elk jaar verschijnt de ondernemersglossy “Jij onderneemt het” in de Drechtsteden. Jaarlijks organiseert mijn bedrijf de Vrouwelijke Ondernemersprijs Drechtsteden en als lid van het kernteam van het Mentorproject Drechtsteden koppel ik startende ondernemers aan ervaren ondernemers.

Hoe ondernemend ben jij?

Het boek “Jij onderneemt het” neemt je in wekelijkse thema’s mee in ondernemersland. Je wordt uitgedaagd om steeds met een ander thema aan de slag te gaan. Hoe vul jij dit thema nu in? Voelt dat goed? Kan het anders? Kan het beter? Heb je kennis nodig over het onderwerp?  Hoe beleef jij je ondernemerschap en ben je je genoeg bewust dat jij het bent die onderneemt? Jouw manier van ondernemen en jouw inbreng maken je bedrijf! Kijk voor meer informatie en recensies op http://www.jijonderneemthet.nl/bestel-boek

Stasse Support logo

Wat kan ik voor jou betekenen?

Tegen welke vraagstukken loop jij op?  Ondernemers vragen mijn hulp of expertise om meer resultaat te behalen. De peilers die ik daarvoor gebruik  zijn marketing, sales, strategie en persoonlijke effectiviteit. Als zelfstandige komt het op jou aan. Jij alleen bent verantwoordelijk voor je onderneming. Voor je groei, je administratie. Het inzetten van je marketingtools en je website. Je vraagt je af of je het goed doet, welke keuzes je moet maken of waarom de klanten wegblijven. Door de 4 peilers erbij te pakken en te kijken hoe je strategie, marketing & sales kunt toepassen, krijg je een concreet plan van actie. Tenslotte bekijken we hoe we jouw persoonlijke effectiviteit kunnen vergroten. Nu kun je op weg naar meer omzet en meer klanten.

Cisca Stasse biedt oplossingen voor ondernemers die:

  • meer klanten nodig hebben
  • meer bezoekers naar hun website willen leiden
  • meer omzet nodig hebben
  • een sparringpartner kunnen gebruiken
  • marketing nog niet voldoende of niet op de juiste wijze inzetten om hun product of dienst te promoten
  • veel tijd en energie in hun bedrijf stoppen maar te weinig resultaat zien
  • meer kennis willen vergaren over ondernemen. Je wilt niet alleen theorie, maar vooral ervaringen uit de praktijk
  • willen groeien maar het moeilijk vinden om dit concreet vorm te geven
  • al enige tijd ondernemer zijn, maar nog onvoldoende verdienen met hun bedrijf of de volgende stap willen zetten
  • starten en direct succesvol van start willen gaan 

De producten van Jij onderneemt het!

PEPER / BEDRIJF SESSIES
In een ochtend of middag een boost aan je onderneming geven? Tijdens een peper / bedrijf sessie  gaan we jouw ondernemersvraagstukken bespreken. Waar loop je tegen aan? Wat moet er veranderen? Wat heb je nodig aan expertise?  Ons doel is om jou met  concrete acties en input naar huis te laten gaan! Zodat je zelf aan de slag kunt en een plan hebt voor de komende maanden?

Mastermindgroepen boordevol informatie voor ondernemers!
Vind jij het prettig om met andere ondernemers te kunnen sparren? Vind jij het een verrijking om van elkaar te leren en elkaar te stimuleren? Ben je daarnaast op zoek naar tips en adviezen van experts? Meld je dan ook aan voor de mastermindgroepen van Jij onderneemt het.

In een mastermindgroep ga je met 3 tot maximaal 5 ondernemers intensief aan de slag. Binnen 4 maanden heb jij een slag gemaakt. Heb je veel kennis opgedaan over alle facetten van het ondernemerschap en ben je bezig meer omzet binnen te halen. Dit alles tijdens 3 bijeenkomsten, 2 teleseminars en wekelijks contact via e-mail.

Persoonlijke ondersteuning

Het is ook mogelijk om één op één je bedrijf naar een hoger plan te tillen. We bekijken samen welke acties je kunt ondernemen om je bedrijf succesvoller te maken en meer omzet te realiseren. Met het 1 op 1 intensief pakket, maak je in 3 maanden een grote stap en krijg je veel ondersteuning. 

De ervaring van:

“Cisca heb ik als ondernemerscoach ingeschakeld omdat ik zeer goede verhalen over haar heb gehoord. Tijdens het intake met Cisca legde zij precies de vinger op de zere plek waardoor ik besloot haar in te huren. Zij gaf mij feedback en stimuleerde mij om door te gaan op momenten dat ik het even niet meer zag zitten. Door haar ervaring als onderneemster wist zij maar al te goed waar ik tegenaan liep. Zij heeft mij tips gegeven waar ik weer mee verder kon en zo kon ik weer belangrijke stappen maken. Cisca, bedankt voor de zetjes die je mij hebt gegeven!”
Irma van Gruijthuijsen

Wil je mijn expertise inzetten?  Wil je meer weten over één van bovenstaande diensten of mijn expertise inzetten  voor een ander project of doeleinde? Neem contact met me op via 06 – 81197637 of mail naar info@jijonderneemthet.nl voor de mogelijkheden en tarieven of bezoek mijn website www.jijonderneemthet.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *