Home > Haar eigen Zaak! Leden > Coaches > Fieke Wien van Go 4 it NOW!

Fieke Wien van Go 4 it NOW!

Wat en wie zit er achter GO 4 it NOW!
Ben jij die gepassioneerde vrouwelijke ondernemer die zichzelf een bloeiend bedrijf met ideale klanten en financiële vrijheid gunt? Dan ben jij de ideale doelgroep van GO 4 it NOW!

Mijn naam is Fieke Wien en mijn passie vanuit GO 4 it NOW! is het motiveren van vrouwelijke zelfstandige professionals om in alle vrijheid zelfverzekerd een bloeiend en winstgevend bedrijf te runnen.

Stel je eens voor dat

  • je werkt met jouw ideale klanten
  • je een dik belegde boterham verdient met jouw bedrijf
  • je klanten jouw waardevolle diensten/producten zo waarderen, dat zij graag bereid zijn het passende tarief hiervoor te betalen
  • je omzet in de juiste balans is met het aantal door jou gewerkte uren
  • jij je financieel vrij voelt: je kunt doen en laten wat je wenst.
  • je trots bent op je onderneming en je dit ook toont aan de buitenwereld.

 

Bedenk je nu eens dat dit binnenkort echt waar kan zijn!

Vanuit GO 4 it NOW! kan ik je begeleiden op jouw weg naar zelfverzekerd ondernemerschap, waarmee je jouw passie en expertise efficiënt gaat inzetten voor het runnen van een bloeiend en winstgevend bedrijf met jouw ideale klanten en financiële vrijheid.
VGO 4 it now voor ondernemende vrouwenia mijn persoonlijke en praktijkgerichte begeleiding leer je alle benodigde vaardigheden om een trotse, goed-verdienende en zelfverzekerde ondernemer te worden.
Je brengt het geleerde direct in de praktijk.
Op deze manier krijg je direct resultaat van je inspanningen!

Durf jij de uitdaging aan om een bloeiend en winstgevend bedrijf te runnen?
Zelf heb ik jarenlang als zelfstandig ondernemer geworsteld met het onvoldoende zichtbaar zijn als ondernemer, heb jaren een ongewenst lage jaaromzet behaald en werkte meer dan fulltime hiervoor en ik had ook te weinig (ideale) klanten.
Het heeft vele jaren geduurd voordat ik mezelf als ondernemer zichtbaar en herkenbaar durfde te maken voor mijn ideale klanten. Nu geniet ik daar volop van!
Dit door in mijzelf te investeren en het lef te hebben zeer frequent mijn comfortzone te verlaten om mijzelf als mens en ondernemer zichtbaar te maken. Hierdoor is ook mijn zelfvertrouwen sterk toegenomen en is uiteraard mijn expertise op diverse vakgebieden uitgebreid.
Aangezien ik mijn doel(en) kan bereiken, ben ik er voor 100% van overtuigd dat ook jij jouw doel(en) kunt bereiken.

Hoge gunfactor
Het klinkt misschien heel raar wat ik hier schrijf, maar ik gun het jou zo ontzettend dat ook jij een zelfverzekerd ondernemer mag worden met leuke, goed-betalende klanten, het werk mag uitvoeren wat jij het allerliefste doet en hierdoor een winstgevend bedrijf mag runnen.
Dit geluksgevoel wat ik vaak ervaar vind ik zo bijzonder en waardevol, dat ik dat jou ook van harte gun.
Vandaar ook mijn bedrijfsnaam GO 4 it NOW!, want daarmee zeg ik ook iedere dag tegen mijzelf: Ga er nu voor!

Ontdek of mijn aanpak en unieke begeleiding en mijn dienstverlening je aanspreken en ik je actief zou kunnen ondersteunen bij het realiseren van je doel(en).

Ik hoor graag van je!

Fieke Wien
Tijmhof 47
4907 BC  Oosterhout NB
M 06 – 112 583 34
info@go4itnow.nl
I  www.go4itnow.nl
Organisatie: GO 4 it NOW!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *