Brigitte Leijten

In de webshop www.bellabellissima.nl kun je je hart ophalen aan exclusieve, Italiaanse pumps, laarzen, sandalets en sleehakken. De schoenen hebben allemaal stijlvolle hoge hakken en ze zijn ook nog eens betaalbaar!

Italiaans design
Tot nu toe moest je voor de allermooiste Italiaanse schoenen zelf naar Italië of kon je alleen terecht bij de grote, dure merken. Maar Bella Bellissima levert een collectie schoenen voor de modebewuste vrouw die van de elegante Italiaanse stijl houdt! De schoenen zijn stuk voor stuk met zorg geselecteerd uit de beste collecties van Italië.

In Italië zeggen ze niet voor niets tegen vrouwen Bella! Bellissima! Want Bella Bellissima staat voor mooi, allermooist! Het is dat heerlijke gevoel dat je uitstraalt wanneer je dat ene paar schoenen hebt gevonden die jou zo geweldig staan. Waarmee je jezelf net een beetje extra vrouwelijk voelt… Bella…Bellissima!

De collectie
Pumps, laarzen, sandalets en sleehakken, alle modellen hebben het Italiaanse design, zijn vrouwelijk, elegant en modebewust. Ze zijn gemaakt van mooie materialen en de schoenen hebben een uitstekende kwaliteit en pasvorm. Mooie stijlvolle hoge hakken voor een betaalbare prijs en de collectie zal de komende maanden nog verder worden uitgebreid,

Ook vind je er bijpassende Italiaanse accessoires, zoals mooie sieraden, exclusief ontworpen voor Bella Bellissima, gemaakt van mooie materialen als leer en suède. In de zomer en winter volgen ook nog riemen en tassen. Met Bella Bellissima heb je altijd iets moois.

Festa della scarpe (schoenenparty bij jou thuis)
Bella Bellissima komt ook bij jou thuis voor een schoenenparty! Op de site kun je je hiervoor gratis aanmelden. De Festa wordt gegeven voor minimaal 5 vriendinnen en het enige wat je hoeft te doen is schoenmaten en een datum doorgeven. Bella Bellissima brengt haar collectie dan in die maten mee voor een gezellige Italiaanse avond schoenen passen!

Brigitte Leijten Adres: Postbus 263 5240 AG  Rosmalen Email: brigitte@bellabellissima.nl Website: www.bellabellissima.nl Telefoon (werk): work06-10970744 Organisatie: Bella Bellissima, Italiaanse schoenen online!

Een reactie

  1. gulgun buyuksarac

    halla ik wonen in kralingen rdam ik willen eigen locatie thee huis beginnen ik heb geen geld omde beginnen vragen wat is u steunen kan krijgen dank u tel nummer 0623067326

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *