Home > Haar eigen Zaak! Leden > Eten & Drinken > Nieuwe leden: Annemiek Vogel

Nieuwe leden: Annemiek Vogel

Als moeder van jonge kinderen was ik op zoek naar tussendoortjes die lekker, natuurlijk en voedzaam zijn. Maar in de meeste snacks zitten veel kunstmatige toevoegingen, geraffineerde suikers, vet en zout. Ik dacht: ‘Dat moet toch anders kunnen?’ In 2009 ben in samen met mijn broer Tom gestart met het YUNO.  YUNO, 100% natuurlijk snoep & snacks voor kinderen.
Groente en fruit vormen de basis voor de 100% natuurlijke, gezonde tussendoortjes van YUNO. Onze FreakyFruits fruitsnoep en WackoWaves groentechips zijn vrij van kunstmatige toevoegingen en bevatten aanzienlijk minder vet, toegevoegd suiker en calorieën. YUNO snacks zijn voedzaam doordat er veel vezels en eiwit in zit, zodat je minder snel weer trek krijgt. YUNO is ook leuk als verantwoorde kindertraktatie.

Inmiddels is YUNO verkrijgbaar bij zo’n 800 supermarkten o.a. bij Albert Heijn, C1000, PLUS, Dirk v/d Broek, Hoogvliet en Dekamarkt. En als er geen verkooppunt in de buurt is kun je gewoon online bestellen: www.yunofoods.nl/webshop

 

Annemiek Vogel

Scheepsbouwweg 8 – K7

3089JW Rotterdam

www.yunofoods.nl

annemiek@yummm-concepts.nl

06-24824834

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *