Anke Baedi

Organised Confusion -De Kunst van Mooie Schoenen. Organised Confusion is een warm en sfeervol ingerichte shop met exclusieve schoenen voor dames en heren, met een oog op een beter milieu.

Ze zag het levenslicht in maart 2005, in het Hofkwartier van Den Haag. Vanaf juni 2008 bevindt deze bijzondere winkel zich nabij het Paleis Noordeinde.
U wordt warm ontvangen door de eigenaresse Anke Baedi zelf. Anke verkoopt er de eigenzinnige schoenenmerken Trippen, Vialis, Camper, El Naturalista en Cydwoq.

Organised Confusion heeft het alleenrecht voor verkoop van Trippen en Cydwoq in Den Haag en kan zich de eerste ‘Camper Shop-in-Shop’ van Nederland noemen.

In oktober 2008 ging de webshop live, en met succes! Al snel kwamen er bestellingen binnen vanuit onder andere Duitsland, Engeland,Frankrijk en Italie, maar ook uit Griekenland, Amerika, Canada, en zelfs Japan.

Vanaf herfst  2009 kunt u er ook terecht voor kinderschoenen; Camper for Kids! De gewilde Twins series uit de Camper collectie voor volwassenen zijn nu ook doorgevoerd in de kinderlijn; zie bijvoorbeeld voor je: op de linkerschoen een ei applicatie, op de rechterschoen een hanekam, of op de ene laars een poezen-snoetje, en op de andere laars een poezenstaart…!

Kom gerust eens langs en beleef de wereld van Organised Confusion…

Anke Baedi
Adres: Noordeinde 200
2514GS  Den Haag
Website: www.organisedconfusion.nl
Telefoon (werk): 070 3883487

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *