Jij mag er zijn, ondernemende vrouw!

door Glancy van Elst: Glancy.nl.
Met kleding heb ik altijd al iets gehad. Ik zag dat het mensen mooier kon maken en dat ze zich lekkerder voelden als ze iets ‘leuks’ aan hadden. Bij mij thuis waren ze erg van ‘de buitenkant’ en er werd mij altijd verteld dat ik er netjes/verzorgd uit moest zien als ik de deur uit ging, want je wist maar nooit wat er gebeurde of wie je tegenkwam. In een joggingbroek en of later zonder make-up de deur uit gaan was, en is eigenlijk nog steeds, een no go bij mij.

Van binnen naar buiten

Ik ben opgegroeid met een vader die het leven voor zichzelf, en daarmee ook voor ons (zijn vrouw en kinderen) niet altijd even gemakkelijk maakte. Het was nooit goed genoeg. Altijd moest het beter, hoger, groter enzovoorts. Voor zichzelf maar zeker ook voor ons. De lat lag hoog. Tot op de dag van vandaag is dat nog steeds een issue voor mij maar tegelijkertijd kan ik dit heel goed herkennen bij andere vrouwen die met dezelfde issue strijden. Ik kwam er al snel achter dat het niet alleen om de buitenkant gaat maar veel meer over de binnenkant. Het maakt mensen in verwarring als de buitenkant niet klopt met de binnenkant, ik heb daar ook jaren lang last van gehad. Inmiddels weet ik hoe je door eerst naar de binnenkant te kijken een mooie vertaalslag kunt maken aan de buitenkant. Kleding kan hierin een enorme versterkende kracht zijn, zeker qua gevoel.

Ik mag er zijn

Ik had 13 jaar een relatie met Ramon Beuk. Ik houd nog steeds heel veel van hem, alleen al om het feit dat hij mij een prachtige dochter heeft geschonken, maar we hebben het niet gemakkelijk gehad. De geschiedenis met mijn vader herhaalde zich in onze relatie. Altijd had ik het gevoel dat ik op mijn tenen moest lopen, liever, mooier, leuker moest zijn, om maar zijn aandacht en liefde te krijgen. Hij heeft hier nooit om gevraagd, maar dit was wat ik kende en dat was wat ik deed al die jaren. Hierdoor kwam ik heel ver bij mezelf vandaan te staan. Ik wist eigenlijk niet meer zo goed wie Glancy nou echt was maar ik wist wel dat ik haar heel graag terug wilde vinden. Door een aantal EMDR-sessies en De Reis naar Binnen te doen vond ik mezelf weer. Mijn persoonlijke thema is dan ook; Ik mag er zijn. Ik ben goed zoals ik ben. En man wat voel ik me goed! Natuurlijk niet altijd, want dit blijft mijn les in het leven, maar ik heb me nog nooit zo gevoeld als nu. Zo dichtbij mezelf, zo thuis, zo fijn.

Cadeau delen

Ik gun dit echt elke vrouw en ik weet dat het kan want ik ben er het bewijs van. Ik kan jou, ondernemende vrouw, dus helpen met zowel je binnenkant als je buitenkant.  Omdat ik De Reis naar Binnen zo bijzonder en effectief vind besloot ik dat ik dit ook wilde kunnen zodat ik dit ook cadeau kan doen aan vrouwen. Ik heb inmiddels de opleiding afgerond en kan dus ook bij jou een Reis naar Binnen begeleiden om vervolgens een passende vertaalslag te maken in kleding die écht JIJ is.

Mijn oprechte wens voor vrouwen

Mijn wens is om de komende drie jaar 10.000 ondernemende vrouwen zo mooi mogelijk te maken! Van binnen en van buiten. Daarvoor heb ik JOU nodig. Wil jij samen met mij ondernemende vrouwen mooi maken? Je kunt jouw netwerk uitnodigen voor een workshop of een inspiratiesessie. Je kunt mij ook aanbevelen bij en inschakelen voor trainingsbureaus die gericht zijn op de binnenkant en die een training ‘buitenkant’ als een verfrissende aanvulling en meerwaarde zien. Uiteraard wil ik dan ook graag weten wat ik voor jou kan betekenen. Want IK BEN, OMDAT WIJ ZIJN.

3 reacties

  1. respect voor je carriere en doorzettingsvermogen!

  2. Wat een inspirerende column! En wat een mooi initiatief 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.