Home > Coach > Diana Bergsma, Spirituele Reizen is mijn leven

Diana Bergsma, Spirituele Reizen is mijn leven

door: Diana Bergsma, spirituelevakantiereizen.nl.
Diana BergsmaElke maand ben ik wel ergens anders in de wereld, Kenia, Spanje, Marokko of Italië. Daar waar de zon schijnt in ieder geval. Ik neem mensen mee die graag bij ons een het spirituele reizen willen ervaren. Mensen die iets nieuws willen ontdekken over zichzelf, inspiratie zoeken, meer balans en rust zoeken, leren met stress om te gaan of iets te verwerken hebben. Leuke, bewuste mensen.

We verblijven op mooie locaties met zwembad of aan zee, in de rust van de natuur. Op spirituele reis gaan is een belevenis, je komt heel wat dingen van jezelf tegen maar dat is ook de bedoeling. Je bloeit op door gezonde maaltijden, leuke excursies en gelijkgestemde deelnemers. Ons professionele programma biedt het fundament waarop jij groeit.

Team spirituele reizen: Wij staan voor jou klaar

Mijn team en ik geven professionele spirituele reizen die praktisch, betrouwbaar en efficiënt zijn. Wij staan voor je klaar, inspireren je, geven je kennis, inzichten en gaan een oprechte verbinding met je aan. Een spirituele reis is naast het trainings- programma ook een feest. Je pakt het éne cadeau na het andere uit!

Wij geloven in jou, daar staan wij voor. Wij helpen je door te luisteren, te begeleiden en je de ruimte te geven met respect voor wie jij bent. We willen écht contact met jou. Onze spirituele reizen helpen je met je zelfvertrouwen, intuïtie, liefde en eigenwaarde, je wilskracht vergroten, op een andere manier communiceren, met conflicten omgaan en samenwerken met anderen.

Onze verschillende spirituele reizen

spirituele reizenWij geven diverse reizen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Je kunt kiezen uit een weekend, week of langere reis. Onze reizen zijn ingedeeld in:
Coaching reizen, Mindfulness reizen, Zeilreizen voor Single’s en Het festival van Liefde.

Wat onze deelnemers zeggen

Deelnemers die onze spirituele reizen ervaren omschrijven een reis vaak als: verfrissend, anders, eerlijk en oprecht, intens en verdiepend, confronterend met een lach.

Ik hoop je te ontmoeten op een van de spirituele reizen en ik zeg graag tot ziens!

Diana Bergsma

Directeur Spirituele Vakantie Reizen
tel: 0639804150/ 0575 472 403

www.spirituelevakantiereizen.nl

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *