Ik werk voor mezelf

Zo krijg je plezier in ondernemen Voor jezelf werken als zzp’er? Een eigen praktijk, winkel of werkplaats runnen? Dat is voor veel mensen de ultieme droom. Voor wie de stap daadwerkelijk zet (of heeft gezet), biedt het boek Ik werk voor mezelf, doe-het-zelf ondernemingsplan praktische ondersteuning. Het boek is verkrijgbaar vanaf 28 april en helpt starters én gevestigde ondernemers grip te krijgen op financiën, acquisitie, netwerken, marketing en andere zaken die onlosmakelijk verbonden zijn met het runnen van een eigen bedrijf. Door aan de slag te gaan met hun eigen ondernemingsplan vergroten ze hun overlevingskansen. Zeker in crisistijd!

‘Ondernemen is leuk’ Het boek is een coproductie van Jobien Wind en Wim Korsten. “Het laat zien dat je een sterke positie in de markt kunt neerzetten als je durft te kiezen voor het unieke van jou en jouw bedrijf “, licht auteur Wim Korsten toe. Zijn jarenlange ervaring als ondernemer én als ondernemerscoach vormen de basis voor het boek.
Jobien Wind is uitgever en directeur van De Eigen Zaak in Arnhem. Dit coaching- en adviesbureau begeleidt kleine zelfstandigen, die graag werken vanuit hun eigen vakgebied en hulp kunnen gebruiken bij de zakelijke kant van hun bedrijf. “Vaak hebben ze nog geen goed beeld van wat er bij ondernemen komt kijken en hoe leuk dat eigenlijk kan zijn! Dat willen we met dit boek laten zien”, zegt Jobien Wind.

www.ikwerkvoormezelf.nl Het boek zet de zelfstandige ertoe aan persoonlijke en ondernemersdrijfveren te onderzoeken en te ontwikkelen. Het is opgebouwd rondom de vijf onderwerpen waar elke onderneming mee te maken krijgt: Persoon, Markt, Geld, Organisatie en Formaliteiten. Behalve een compleet uitgewerkte case zijn veel aansprekende voorbeelden van ‘gewone’ ondernemers opgenomen. De website www.ikwerkvoormezelf.nl is met actuele en aanvullende informatie een waardevolle aanvulling op het boek. Hier staan kant-en-klare downloads voor direct gebruik, zoals rekenmodellen, checklisten en links.

Bestellen?
Ik werk voor mezelf, doe-het-zelf ondernemingsplan kost € 19,95 en is verkrijgbaar via bol.com door onderstaande link te volgen.

Ik werk voor mezelf + documenten op website
Ik werk voor mezelf + documenten op website
Korsten, W.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.