Home > Agenda > Pinterest voor Ondernemers Workshop 14 juni 2012 in Maarssen

Pinterest voor Ondernemers Workshop 14 juni 2012 in Maarssen

De meeste ondernemers zien absoluut niet de enorme marketing mogelijkheden van Pinterest maar alleen een heleboel afbeeldingen met eventueel een paar
prikborden. Waarom zouden we weer deelnemen aan een nieuw Social Media Platform? Hoe zou jij het vinden om voorop te lopen in jouw Social Media Strategy? Nog voordat anderen dit doen? Pinterest is het derde Social Media Netwerk in Amerika en genereert meer verkeer dan Google+, Youtube en LinkedIn gecombineerd!  Wil jij meer verkeer naar je website en/of webshop? Wil je meer omzet? Jij hebt NU de mogelijkheid om als één van de eersten dit krachtige Social Media Platform onder de knie te krijgen en per direct in jouw onderneming toe te passen!
Beeld zegt meer dan 1.000 woorden..
Kom naar de Pinterest voor Ondernemers Workshop en laat je verbazen/inspireren /motiveren wat voor marketing strategieën voor jouw onderneming mogelijk zijn!
Jouw trainer is Ria Kaashoek en de kracht van Ria is specifiek voor jouw onderneming (marketing) ideeën en tips aan te reiken zodat je er gelijk mee aan de slag kunt. Ria zal van te voren de websites van de cursisten bekijken en de training er gericht op aanpassen. Er bestaan altijd mogelijkheden om vragen te stellen. Hou rekening met de speciale korting en VOL = VOL.
Heb je specifieke vragen over Pinterest? Stel ze eventueel op voorhand: info@pinterestvoorondernemers.nl of op de Pinterest voor Ondernemers Facebook Pagina

==> Klik hier voor de Pinterest Voor Ondernemers Workshop
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *