Orde op zaken: jouw basis voor succes

Basis voor succes. Stap voor stap naar georganiseerd ondernemen

Wil je echt focussen op je klanten en je vak? Zodat je kunt doen waar je goed in bent. Dat lukt jou ook als je je basis maar op orde hebt. Organiseer je papierwinkel, je ideeën, je dagelijkse taken en je planning voor de langere termijn. Zodat je elke dag rustig kunt werken met je klanten in de wetenschap dat je basisorganisatie goed is. In deze e-course krijg je alles wat je nodig hebt om in een handomdraai je bedrijf te organiseren en georganiseerd te houden. http://www.sloworganizing.nl/ondernemers01.htm

Korting met je ‘shelfie’

Wil je meedoen aan Basis voor Succes? Dan heb ik een interessant introductie-aanbod voor je. Stuur mij een shelfie en je betaalt geen € 147,-, maar slechts € 97,- voor de cursus (prijzen exclusief BTW).

Wat is een shelfie?

Een shelfie is een foto van één van je planken. Die mag opgeruimd zijn, rommelig of zelfs leeg, gevuld met zakelijke spullen of met privézaken. Dat maakt niet uit. Mail je shelfie voor 1 mei 2014 naar info@sloworganizing.nl en je ontvangt een kortingscode. Met die code doe je mee met Basis voor Succes voor maar € 97,-(excl. BTW). Inschrijven met de kortingscode kan tot 1 mei 2014.

Een reactie

  1. Wat een prachtvest!! Al kan ik me vsoeotellrn dat het kriebelt inderdaad….. ;-)Superleuk dat je ook meedoet met retro uit eigen kast, ga je naam meteen even erbij zetten!!Gezellige kerstdagen gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.