Home > Nieuws & Tips > Leren loslaten geeft ruimte voor succes

Leren loslaten geeft ruimte voor succes

Leren loslaten, dat geeft ruimte. Ruimte in materiële zin, maar ook ruimte om je doelen na te streven. Doe je te veel dingen tegelijk? Heb je een huis en kantoor vol spullen? Als je beter leert plannen en opruimen, creëer je meer ruimte voor succes. Zowel privé als zakelijk. Zet je eerste stap naar meer eenvoud in je werk en leven met het nieuwe Loslaten Magazine. Het eerste magazine dat je leert hoe je los kunt laten. Stap voor stap. Het creëert ruimte en rust in je huis en kantoor als je bewust regelmatig loslaat. Daardoor komt er meer ruimte voor jou om authentiek te leven. Gewoon omdat je alleen de spullen om je heen hebt die echt bij jou horen. En omdat je de dingen doet die echt bij jou passen. Daarvoor moet je niet alleen spullen loslaten, maar ook werkzaamheden, activiteiten die niet echt bij jou passen. Met dit magazine kun je leren loslaten. Je bestelt je magazine voor 9,95 euro inclusief verzendkosten.

Leren loslaten & helder kiezen

lerenloslaten en kiezenBegin maart 2015 kwam het eerste Loslaten Magazine uit. Een full color magazine van 40 pagina’s boordevol informatie over leren loslaten met als thema ‘Kiezen voor eenvoud’. Het Magazine geeft je informatie en ideeën voor een eenvoudiger en bewuster leven. Je leest over:

  • Wat maakt loslaten nou zo lastig?
  • Wat zijn de beste tips om los te laten?
  • Hoe kun je zelf beginnen met loslaten?
  • Hoe kun je leven met zo min mogelijk spullen?
  • Hoe kies je wat je wegdoet en wat je bewaart?
  • Als je hebt losgelaten, wat doe je dan met je spullen?

Over het Loslaten Magazine

inhoud magazineLoslaten Magazine is een initiatief van Yvonne de Bruin van Sloworganizing.nl. Zij is life organizer. Yvonne helpt ondernemende vrouwen die het druk hebben en zich overweldigd voelen. Zij helpt om hun leven te organiseren door ze het overzicht terug te geven in hun spullen en activiteiten. Dat betekent dat ze hun dagelijks leven zo inrichten dat het past bij wie ze zijn, zodat ze leren loslaten en ruimte maken voor succes. Bestel nu het Loslaten Magazine voor maar 9,95 en zet de eerste stap naar eenvoud & leren loslaten en creëer een succesvol leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *