Home > Nieuws & Tips > De leukste kinderkledingwinkel in Amsterdam staat te koop!

De leukste kinderkledingwinkel in Amsterdam staat te koop!

De winkel is vorig jaar april gestart met de bedoeling meerdere winkels met hetzelfde concept te openen. Er is sprake van een stijgende omzet en een groeiend klantenbestand. Het openen van meerdere winkels vergt echter een te grote investering waardoor afstand wordt gedaan van de eerste concept winkel. De totale oppervlakte is ongeveer 90m2 inclusief een magazijn van 25m2,  een keuken en een klein kantoortje. De winkel ligt aan de Bos en Lommerweg 66. Dit is een drukke doorgaande route in Amsterdam-West met meerdere winkels waar eenvoudig is te parkeren.

De winkel is voorzien van een uitgebreide luxe inventaris inclusief een internet-kassasysteem, klantenkaarten, paspoppen, beveiligingssysteem, camera’s en rolluik. Naast de winkel kan tevens de voorraad en de webshop (www.kiddiekleding.nl) worden overgenomen.

Er hangt op dit moment een leuke zomercollectie (1600 stuks) en de webshop betreft een uitgebreide professionele webshop met veel faciliteiten. Deze winkel is een ideale mogelijkheid voor een startende ondernemer of iemand die altijd al een winkel wilde beginnen!
In verband met starters kunnen uitgebreide financiële afspraken worden gemaakt om de overname zo soepel mogelijk te laten verlopen.  De winkel is destijds ingericht voor ongeveer € 30.000. De webshop heeft € 5.000 gekost en de aanwezig voorraad heeft een inkoopwaarde van € 20.000. De overnameprijs wordt gebaseerd op de reële waarde. De huidige huur is € 1400 per maand.

De winkel is te vinden op de website: www.bambo4kids.nl.

3 reacties

  1. Goedenmiddag,

    Is de advertentie nog geldig of heeft u de zaak al van de hand gedaan?

    Mvg

    Icc bv

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *