Home > Nieuws & Tips > Kantoor & benodigdheden > Comfortabel werken op kantoor, dat wil jij toch ook?

Comfortabel werken op kantoor, dat wil jij toch ook?

comfortabel werkenOverweeg je een kantoor te huren voor je bedrijf? Dan komt er een hoop bij kijken om die ruimte zo aan te kleden dat jij en je werknemers of collega’s daar comfortabel kunnen werken. Denk aan de juiste temperatuur, voldoende frisse lucht, een keuken en sanitaire voorzieningen. Een warme inrichting en de juiste kleur doen de rest. Waar moet je aan denken om comfortabel werken mogelijk te maken? En hoe pak je dat aan? Wie denkt er mee en welke keuzes maak je?

Comfortabel werken

Als mensen het te koud hebben kunnen ze niet werken. Ook op de tocht zitten of onvoldoende frisse lucht krijgen, is niet bevorderlijk voor goed functioneren op de werkvloer. Als je een kantoor uitzoekt, zorg dan dat deze geschikt is voor comfortabel werken. Een goede CV Ketel remeha via Holland Warmte bijvoorbeeld. Hiermee zorg je ervoor dat de ruimte altijd een comfortabele temperatuur heeft. En een ruimte waar ramen af en toe open kunnen om extra zuurstof binnen te laten. Dat is belangrijk voor onze hersenen. Zorg ervoor dat de toiletten niet te dicht bij de werkplekken zijn. Je wilt niet de hele dag dat soort geluiden horen. En zorg dat er een plek is, waar thee en koffie kan worden gezet tijdens het werk. Sommige verzamelkantoren hebben een kantine waar je een goede lunch kunt nuttigen. Maar als die er niet is, heb je zelf een kleine keuken nodig met in elk geval een ijskast, een kraan en wat servies. Aan een grote tafel, die de rest van de tijd als vergadertafel dienst doet, is het dan gezellig om samen te lunchen.

De inrichting van het kantoor

Als je een nieuw kantoor huurt, kun je zelf kiezen hoe dat eruit komt te zien. Natuurlijk wil je dat binnen een bepaald budget voor elkaar krijgen. Doe eerst inspiratie op en maak een moodboard samen met je collega’s. Laat iedereen ideeën aandragen en maak daar een gezamenlijk project van. Iedereen wil zich er immers thuis voelen. Mixen van stijlen is geen probleem tegenwoordig. Dus combineer gerust een strak interieur met romantische hangplanten en wat kleur op de muur. Voor iedereen ziet comfortabel werken er anders uit. Dus houd met iedereen rekening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *