Home > Haar eigen Zaak! Leden > Diensten voor particulieren > Nathalie Geerts & Patricia van Eerd

Nathalie Geerts & Patricia van Eerd

Van Geerdts Stylingconcepten
Hét adres om al je stylingwensen te realiseren.

Onze filosofie: Wie zich goed en gelukkig voelt presteert beter!

Omgeving is hierbij essentieel. In onze stijlvolle intuïtieve ontwerpen staan sfeer, balans & een snufje lef centraal. Op unieke wijze vertaalt Van Geerdts persoonlijkheid & klasse naar jouw specifieke leef- en werkomgeving. Altijd met respect voor materiaal, persoon & omgeving. Integer, conform de ongeschreven wetten van Yin & Yang. Passie voor creatie!

Interieur communiceert
Wat wil je graag overbrengen….

Van Geerdts onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak en een uitzonderlijk inlevingsvermogen. Door ons verregaand te verdiepen in karakteristieken, leefgewoonten en omgeving van de opdrachtgever zijn wij in staat een tijdloos ontwerp te maken dat is toegesneden op ieders unieke, specifieke verlangens en kenmerken. Of dat nu gaat om commerciële woningpresentatie, showroomstyling, kantoorinrichting of thuissituaties. Onze visie op sfeer gaat verder dan alleen het creëren van een mooi plaatje.

Door onze heldere visie, innovatieve inslag en verrassende invalshoeken is Van Geerdts een waardevolle (sparring) partner voor advisering, brainstorming en styling bij elk inrichtingsvraagstuk.  Een interieur dient iets te zeggen over bewoner, gebruiker of bedrijf en zo een onmiskenbare bijdrage te leveren aan sfeer en beleving.

Aangenaam kennismaken

Mijn naam is Nathalie, mijn passie creëren.

Met mijn grenzeloze creativiteit, originele denkwijze en authentieke persoonlijkheid wil ik mensen inspireren en verrassen met niet voor de hand liggende ideeën en concepten. Het is mijn missie personen, bedrijven en producten volledig tot hun recht te laten komen door  stijl, kracht en identiteit te vertalen in een uniek, duurzaam en tijdloos ontwerp. It’s all in the mix!

Hoewel ik geen glazen bol heb geef ik graag feedforward. Wat voor stromingen, tendensen en trends kan ik destilleren uit sociaal culturele, economische en  demografische ontwikkelingen? Mijn vermogen om Out of the Box te denken stelt mij in staat verrassend origineel te zijn. Dat komt goed van pas bij het schrijven van columns, het formuleren van prognoses en aanreiken van trendreports.

Mijn naam is Patricia, mijn passie presenteren.

Als Verkoopcoach ben ik gespecialiseerd in vastgoedpresentatie in het midden en hoger segment. Adviseren van particulieren en/of makelaars hoe een woning of bedrijfspand te presenteren is mijn missie. Succes is een keuze!

Als Feng Shui Coach adviseer ik personen, bedrijven en instellingen hoe zij kunnen leven en werken in een fijne omgeving. Meer plezier in het werk, algeheel welbevinden, meer vitaliteit, betere beleving van producten en diensten bewerkstellig ik door inzichten uit (eeuwenoude) oosterse wetenschappen in combinatie met westerse kennis te vertalen naar een concreet persoonlijk en/of inrichtingsadvies. Je voelt je prettiger in een omgeving die je inspireert, ondersteund en stimuleert. Minder stress, meer motivatie, ontspannen en gelukkig!

Wij kijken er naar uit je persoonlijk te ontmoeten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>