Home > Haar eigen Zaak! Leden > Coaches > Annemarie Heuthorst van Welzijnspraktijk Leusden

Annemarie Heuthorst van Welzijnspraktijk Leusden

Annemarie Heuthorst is  oprichter en eigenaar van Welzijnspraktijk Leusden. Welzijnspraktijk Leusden coacht 1-op-1 mensen bij het verbeteren van hun levenskwaliteit op vele vlakken. Bewustwording van een uitgebalanceerd voedingspatroon, voldoende beweging en een gezonde levensstijl staan hierin centraal. We bieden voedingsprogramma’s op maat op het gebied van meer vitaliteit, sport, gezond oud worden, afslanken, aankomen. Ook bieden we programma’s aan op het gebied van uiterlijke verzorging. Daarnaast biedt Welzijnspraktijk Leusden een zeer unieke zakelijke mogelijkheid om uw toekomst in eigen hand te nemen. Deze is uitstekend te combineren met baan, studie of gezin. Begin voor jezelf onder begeleiding van een ervaren coach, die u alles kan vertellen wat u moet weten, en die u kan ondersteunen bij het opstarten van uw eigen bedrijf. Wilt u uw eigen baas zijn en uw eigen werkuren bepalen? Wilt u geven en anderen helpen met hun voeding en gezondheidsdoelen? Interesse? Gebruik het contactformulier op www.welzijnspraktijkleusden.nl voor een vrijblijvende welzijnsanalyse, aanmelding voor infosessies en workshops of aanvraag voor een zakelijk gesprek.

Elke week geef ik deze workshops:

  • Active body challenge:  Elke woensdagavond: van 20.30-21.30. Locatie: Dordogne 24, Leusden. Ga samen met ons de uitdaging aan om een gezond en fit lichaam te krijgen. In de vorm van een Challenge sporten we samen, aangepast aan jouw nivo. Aan het eind van het uur vergelijken we de resultaten met elkaar en zien we wie de dagwinnaar is. Daarna bespreken we onder het genot van een verkwikkende herstelshake de behaalde resultaten en meten we de toename van spiermassa en krijg je uitleg over goede voeding in relatie tot gezondheid.
  • Afslankclub: Elke woensdagochtend van 9.00-10.00. Locatie: Dordogne 24, Leusden. Continue doorlopend programma waarbij je ondersteuning bij het afslanken krijgt. Elke week uitleg over een ander onderwerp wat van belang is voor een gezonde levensstijl. Ook houden we bij hoeveel je bent afgeslankt. Even op de weegschaal dus! Kortom een goede, leerzame stok achter de deur.
  • Happy Healthy Hour: Elke vrijdag van 19.00-20.00. Locatie: Dordogne 24, Leusden
    Gezond het weekend in. Proef onze proteenies, yellow shots and more. Uitgelezen kans om kennis te maken met onze uitgebreide productrange. Kom je voor het eerst:  My treat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *