Home > Agenda > Training Luisteren Helpt!

Training Luisteren Helpt!

Heb jij ook wel eens het gevoel dat je niet gehoord wordt? Luistert je omgeving niet goed, of krijg je dat zelf wel eens te horen?
Soms heb je het gevoel dat er écht naar je wordt geluisterd, en soms heb je daar je twijfels bij, of weet je zeker van niet… En hoe goed luister je zelf echt? Wat zie je als je met iemand in gesprek bent? En wat ziet je gesprekspartner aan jou? Wat doe je in een situatie waarin er niet goed naar je wordt geluisterd of waarin je het gevoel hebt dat er niet goed naar je wordt geluisterd…..?
de training luisteren helpt over luisteren en gehoord worden

Wanneer
donderdag 17 november 2011
van 9.30 – 16.30 uur

Locatie
Veeartsenijstraat 167
3572 NL Utrecht

Kosten
Voor particulieren 95 euro, en 125 euro indien betaald door de werkgever (ex BTW). Dit is inclusief koffie, thee, en lunch.

Betty de Jong en Simône Verlaan zijn beide ervaren trainer/coach/ supervisor met veel ervaring op het gebied van communicatie. Ze begeleiden beiden al jaren organisaties en particulieren. In deze training bundelen zij hun krachten en werkervaring. Ze houden beide van een prettige energieke sfeer en leeromgeving waarin je in veiligheid kunt werken aan je eigen ontwikkeling, stimuleren ook de interactie, en zorgen voor een vrolijke noot!

Hoe kan ik me opgeven

Mail of bel voor 10 november 2011 naar:
betty.de.jong@hetnet.nl telefoon: 06-48784461 of
simoneverlaan@gmail.com telefoon: 06-29577515
of kijk op de website; www.simoneverlaancoaching.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *