Home > Adverteren

Adverteren

Bedrijf zoekt freelancer
Opdrachtgevers of bedrijven uit alle sectoren in het bedrijfsleven zijn van harte welkom zich met Haar eigen Zaak! te verbinden. Als opdrachtgever, als sponsor of als adverteerder. Bedrijven of opdrachtgevers die flexibele, ervaren krachten kunnen gebruiken en op zoek zijn naar kwaliteit, vinden bij Haar eigen Zaak! de juiste werkpartner. Bedrijven kunnen gratis zoeken in onze ledenlijst. Zij kunnen ook opdrachten plaatsen voor 250 euro ex btw per maand. Dan wordt de vacature geplaatst op deze site, in de nieuwsbrief en op 9tot3.nl. De 9tot3-vacaturebank is er voor freelance en interim opdrachten zowel als vacatures in loondienst waarvan de werktijden in overleg kunnen worden vastgesteld.

Freelancers, ZZPers en interimkrachten
Voor haar opdrachtgevers wil Haar eigen Zaak! een kwaliteits-platform bieden waar werk flexibel en resultaatgericht kan worden uitbesteed. Steeds meer vrouwen kiezen voor het zelfstandig ondernemerschap. Zij nemen zelf de verantwoordelijkheid om de balans tussen werk en privé te vinden. Vooral vrouwen met veel expertise op hun vakgebied en ruime ervaring nemen deze stap en beginnen voor zichzelf. Het is een waardevolle pool van hoofgekwalificeerde ‘flexibele krachten’ voor werkgevers die man/vrouwkracht willen inhuren. In onze ledenlijst kunt u ze GRATIS vinden. Maak hier kennis met onze leden.

Adverteren in de Nieuwsbrief
Haar eigen Zaak! verstuurt minimaal tien maal per jaar haar gratis e-nieuwsbrief. Daarin staat nieuws over het netwerk, haar leden en acties en aanbiedingen vóór en dóór haar leden, sponsoren en adverteerders. De e-nieuwsbrief telt 4.000 abonnees en wordt dus door leden en niet-leden gelezen. Heeft u als lid, adverteerder of sponsor nieuws of een aanbieding voor de e-nieuwsbrief? Mail het ons op info@haareigenzaak.nl.

Adverteren met een banner of tekstadvertentie
Wilt u adverteren met een banner op de homepage? Of een advertorial plaatsen op deze site en in de nieuwsbrief. Stuur een mail voor meer informatie naar info@haareigenzaak.nl.